Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca, despre vloggeri: Am vrut să înțelegem cine sunt, de unde au venit și ce fac ei. Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu

 
VIDEO. Andreea Esca, despre vloggeri: Am vrut să înțelegem cine sunt, de unde au venit și ce fac ei. Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu

VIDEO. "Mie mi se pare niște tineri care muncesc foarte mult", spune Andreea Esca despre vloggeri, într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro.

"Nu este deloc o jucărie și nu este deloc o glumă să stai zilnic să filmezi, să montezi și să te gândești la alt subiect care să fie urmărit. Nu e deloc ușor să faci să se uite foarte mulți oameni la tine", a continuat ea.

"Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu", a punctat Esca.

Publicitate

Mai mulți vloggeri, printre care Selly, Tequila (Bianca Adam), frații Vlad și Cristi Munteanu sunt intervievați în ultimul număr al revistei AlistMagazine, condusă de Andreea Esca.

De ce au abordat acest subiect în ediția de primăvară a revistei?

Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro:

"Am vrut să înțelegem cine sunt, de unde au venit și ce fac ei.

Trăim într-o lume în care dacă suntem jurnaliști trebuie să înțelegem tot ce se întâmplă în jurul nostru. Chiar dacă sunt oameni care nu sunt de acord cu ce fac ei, acest fenomen există și trebuie să-l lămurim."

VIDEO. Andreea Esca, despre vloggeri și despre ultimul număr AlistMagazine:

Andreea Esca, în dialog cu Petrișor Obae:

Andreea Esca: Avem un articol foarte simpatic cu frații Vlad și Cristi Munteanu, Tequila (Bianca Adam) sau Selly. Sunt niște oameni care s-au dezvoltat foarte repede și foarte interesant, cel puțin pentru noi care suntem o generație mai conservatoare.

Am vrut să înțelegem cine sunt, de unde au venit și ce fac ei.

Paginademedia.ro: Voi de ce ați decis să dezbateți acest subiect?

Andreea Esca: Eu cred că trebuie să știi ce se întâmplă în jurul tău. Trăim într-o lume în care dacă suntem jurnaliști trebuie să înțelegem tot ce se întâmplă în jurul nostru.

Chiar dacă sunt oameni care nu sunt de acord cu ce fac ei, acest fenomen există și trebuie să-l lămurim.

Paginademedia.ro: Ce impresie ți-au lăsat vloggerii cu care ai discutat pentru această revistă?

Andreea Esca: Mie mi se par niște tineri care muncesc foarte mult. Nu este deloc o jucărie și nu este deloc o glumă să stai zilnic să filmezi, să montezi și să te gândești la alt subiect care să fie urmărit. Nu e deloc ușor să faci să se uite foarte mulți oameni la tine.

Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu.

Paginademedia.ro: Diferențe între meseria de jurnalist și ce fac ei?

Andreea Esca: Este mult mai pe repede înainte ce fac ei. Totul este acum, în această secundă.

Cred că sunt altele subiectele de interes și cred că se adresează și un unui alt target. Nu cred că au nevoie de atât de multă documentare. E un alt tip de a comunica, dar cred că este pe limba acelora care-i urmăresc.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Atata timp cat duduia esca transmite aproape zilnic stiri false, cu naturalețea cu care un om respiră, ma mir cum niste tineri , doar daca sunt # ca ea, ar putea sa se lase promovați de o asemenea fiinta care de ani de zile minte poporul cu televizorul!
 • @jk
  E un subiect,pe care multi ziaristi il considera desuet,acesta al vlogerilor,asa cum in America anilor 80 se puneau radacinilte tablonewsurilor,iar televiziunile main stream erau surprinse sa vada un tabloid tv la caderea zidului Berlinului.
  Asa si cu vlogeri acum.
  E un altfel de a face televiune/media.
  Ps.Nu are nimic de a face cu ce face fiica Escai!
  Aia se prosteste,deocamdata!

Trimite un comentariu