Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca, despre vloggeri: Am vrut să înţelegem cine sunt, de unde au venit şi ce fac ei. Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu

 
VIDEO. Andreea Esca, despre vloggeri: Am vrut să înţelegem cine sunt, de unde au venit şi ce fac ei. Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu

VIDEO. "Mie mi se pare nişte tineri care muncesc foarte mult", spune Andreea Esca despre vloggeri, într-un scurt interviu acordat Paginademedia.ro.

Publicitate

"Nu este deloc o jucărie şi nu este deloc o glumă să stai zilnic să filmezi, să montezi şi să te gândeşti la alt subiect care să fie urmărit. Nu e deloc uşor să faci să se uite foarte mulţi oameni la tine", a continuat ea.

"Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu", a punctat Esca.

Mai mulţi vloggeri, printre care Selly, Tequila (Bianca Adam), fraţii Vlad şi Cristi Munteanu sunt intervievaţi în ultimul număr al revistei AlistMagazine, condusă de Andreea Esca.

De ce au abordat acest subiect în ediţia de primăvară a revistei?

Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro:

"Am vrut să înţelegem cine sunt, de unde au venit şi ce fac ei.

Trăim într-o lume în care dacă suntem jurnalişti trebuie să înţelegem tot ce se întâmplă în jurul nostru. Chiar dacă sunt oameni care nu sunt de acord cu ce fac ei, acest fenomen există şi trebuie să-l lămurim."

VIDEO. Andreea Esca, despre vloggeri şi despre ultimul număr AlistMagazine:

Andreea Esca, în dialog cu Petrişor Obae:

Andreea Esca: Avem un articol foarte simpatic cu fraţii Vlad şi Cristi Munteanu, Tequila (Bianca Adam) sau Selly. Sunt nişte oameni care s-au dezvoltat foarte repede şi foarte interesant, cel puţin pentru noi care suntem o generaţie mai conservatoare.

Am vrut să înţelegem cine sunt, de unde au venit şi ce fac ei.

Paginademedia.ro: Voi de ce aţi decis să dezbateţi acest subiect?

Andreea Esca: Eu cred că trebuie să ştii ce se întâmplă în jurul tău. Trăim într-o lume în care dacă suntem jurnalişti trebuie să înţelegem tot ce se întâmplă în jurul nostru.

Chiar dacă sunt oameni care nu sunt de acord cu ce fac ei, acest fenomen există şi trebuie să-l lămurim.

Paginademedia.ro: Ce impresie ţi-au lăsat vloggerii cu care ai discutat pentru această revistă?

Andreea Esca: Mie mi se par nişte tineri care muncesc foarte mult. Nu este deloc o jucărie şi nu este deloc o glumă să stai zilnic să filmezi, să montezi şi să te gândeşti la alt subiect care să fie urmărit. Nu e deloc uşor să faci să se uite foarte mulţi oameni la tine.

Fiecare dintre noi are libertatea de a-i urmări sau nu.

Paginademedia.ro: Diferenţe între meseria de jurnalist şi ce fac ei?

Andreea Esca: Este mult mai pe repede înainte ce fac ei. Totul este acum, în această secundă.

Cred că sunt altele subiectele de interes şi cred că se adresează şi un unui alt target. Nu cred că au nevoie de atât de multă documentare. E un alt tip de a comunica, dar cred că este pe limba acelora care-i urmăresc.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionescu Ionescu
    Atata timp cat duduia esca transmite aproape zilnic stiri false, cu naturalețea cu care un om respiră, ma mir cum niste tineri , doar daca sunt # ca ea, ar putea sa se lase promovați de o asemenea fiinta care de ani de zile minte poporul cu televizorul!
  • JFK JFK
    @jk
    E un subiect,pe care multi ziaristi il considera desuet,acesta al vlogerilor,asa cum in America anilor 80 se puneau radacinilte tablonewsurilor,iar televiziunile main stream erau surprinse sa vada un tabloid tv la caderea zidului Berlinului.
    Asa si cu vlogeri acum.
    E un altfel de a face televiune/media.
    Ps.Nu are nimic de a face cu ce face fiica Escai!
    Aia se prosteste,deocamdata!
  • jk jk
    Normal ca zice asta,ca doar fiica-sa e vlogger

Trimite un comentariu

sus