Skip to main content

AUDIENȚE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toți telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediții

 
AUDIENȚE. Noul show muzical de pe Pro TV nu a „ridicat” toți telespectatorii în picioare. Cântă acum cu mine, cifrele primei ediții

AUDIENȚE. Noul talent show muzical de la Pro TV - Cântă acum cu mine - nu a impresionat la debut. Producția a fost sub Asia Express, de la Antena 1, la nivel național și pe publicul comercial. Emisiunea prezentantă de Cabral a fost lider doar la orașe. 

Dacă la nivel național cele două programe au fost aproape la egalitate, cu aproximativ 1,4 milioane de privitori, pe publicul tânăr situația a fost în favoarea Antenei 1. Asia Express s-a clasat la o diferență mai mare, adică a avut un rating de 10,4%, ceea ce înseamnă cifre peste media obișnuită a postului.  

Publicitate

Pe intevalul Asia Express(20.00 - 23.30) lucrurile au mers tot în favoarea Antenei 1. Emisiunea prezentată de Gina Pistol a ocupat primul loc pe toate targeturile. Pe național a avut o medie 1,3 milioane de privitori. La orașe a obținut cifre de aproximativ 800.000 de privitori, iar pe publicul tânăr a avut 430.000 de privitori în medie. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiențele obținute de show-ul „Cântă acum cu mine”, din 3 martie: 

NAȚIONAL. „Cântă acum cu mine”, de Pro TV, s-a clasat pe locul al doilea în toată țară, însă cu cifre apropiate de primul ocupat de Asia Express. Cele două show-uri au avut o medie de aproximativ 1,4 milioane de privitori pe minut. 

Locul trei a fost obținut de Exatlon, de pe Kanal D, cu o medie de aproximativ 1,1 milioane de privitori. 

URBAN. Pro TV a fost lider doar în mediul urban, unde a scos cifre de aproximativ 835.000 de telespecatori pe minut. Antena 1 a ocupat locul doi, cu o medie de 820.000 de privitori. 

Kanal D, de pe locul trei, a scos 470.000 de telespectatori pe minut. 

COMERCIAL. Pe publicul tânăr, Cântă acum mine s-a clasat pe locul trei, cu cifre de 373.000 de privitori pe minut. Liderul Asia Express a scos o medie de 445.000 de telespectatori pe minut. Kanal D a completat podiumul. 

Digi Sport 1 (CFR Cluj - Sepsi) și Prima TV (Schimb de mame) s-au clasat pe locurile patru și cinci. 

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), la nivel NATIONAL:

  NATIONAL   Nr persoane   Rtg%   Shr%  
1 Antena 1 1.481.000 8.4 15.9
2 Pro TV 1.466.000 8.3 15.7
3 Kanal D 1.141.000 6.4 12.2
4 Romania TV 511.000 2.9 5.5
5 Prima TV 421.000 2.4 4.5
 

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), în mediul URBAN:

  URBAN   Nr persoane   Rtg%   Shr%  
1 Pro TV 835.000 8.7 17.2
2 Antena 1 822.000 8.6 16.9
3 Kanal D 468.000 4.9 9.6
4 Antena 3 258.000 2.7 5.3
5 Romania TV 237.000 2.5 4.9
 

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.

**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV duminică, 3 martie, pe intervalul emisiunii Cântă acum cu mine (20.00-22.00), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Nr persoane   Rtg%   Shr%  
1 Antena 1 445.000 10.4 24.5
2 Pro TV 373.000 8.7 20.5
3 Kanal D 182.000 4.2 10
4 DigiSport 1 66.000 1.5 3.6
5 Prima TV 49.000 1.1 2.7
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Unii dintre voi sunteți amuzanți.
  Erau două drag queens în juriu și un concurent evident gay și vă purtați acuma de parcă tot show-ul ar fi fost o paradă LGBT. Cum vedeți unul, gata, nu mai puteți trăi.
 • Bocitoarele antenutei comentati la greu pe aici emisiunea este ok, este mult mai buna decat multe emisiuni de la voi , oameni buni de ce nu-i adunati pe toti acesti oamenii diversificati si ii inpuscatii ,sa-i judece Dumnezeu nu noi atata comentam in sus si in jos daca esti om corect si cinstit nu conteaza cum arati ce orientare sexuala are ,de multe ori unii dintre ei sunt oamenii mai oamenii decat noi si pe deasupra a fost multi dintre ei amai destepti decat unii de pe aici care comenteaza ,
 • R ,mile si 1q a-ti fost spalati pe creier de la atata antenuta , dramatic esti tu 1q ca mai existi , fiu al gramatici romane , academician facut la scoala lui Dragnea scriu cum vreau eu daca nu -ti convine treci pe situl antenei 3 acolo este pentru oameni ca tine ,
 • In 2014, Pro Tv anunta achizitionarea licentiei pentru Tumble, un show de acrobatii, curat si spectaculos! Acela cred ca este un format care ar fi putut performa, nu a mai fost produs datorita audientelor slabe inregistrate de varianta britanica. Totusi, asta nu insemna ca in Romania nu ar fi perfromat, o tara unde gimnastica era un fanion.
 • @Expertul
  audiențele VR-J prima ediție au fost ok, dar până la a difuza sezonul al doilea le era deja clar că nu-l mai vor, așa că l-au difuzat într-o perioadă de vară la o oră când consumul de astfel de emisiuni e mai redus, în plus era și campionatul de fotbal. decizia de a nu mai face un sezon ține de logistică, mult mai complicată decât la ediția pentru seniori
 • Din nou Pro TV-ul incearca sa ne bage pe gat homosexuali! Cel putin 10 -15 oamenii din juriul de "specialitate" este format din gay. Bomboana de pe coliva a fost concurentul gay, imbracat cu o bluza roz aprins care nu avea nicio treaba cu cantatul, era total pe langa.
  Nu numai ca era plin de gay dar se si insita pe ei.

  Penibila emisiune, penibil juriu, realmente este foarte greu sa poti vedea emisiunea cap-coada. Eu am rezistat cu greu insa promit solmen ca n-o sa mai repet greseala!

  Ramai cu un gust amar dupa o astfel de emisiune.

  PS Naomi si castigarotul de la Romanii au talent de anul trecut sunt singurii care mai lipseau din juriu ca sa fie tacamul complet.
 • "Nu mai este un esec ,Asia Express??"
  Pai este un esec. Luni, la debutul serialului "Vlad" a avut 7.1 pe comercial. Ai audiente mari cand nu ai concurenta serioasa.

  Oricum, noua emisiune a lui Cabral sta mult mai bine pe comercial fata de "Măștile" lui Negru:
  https://www.paginademedia.ro/2019/03/audiente-tv-scena-misterelor-primele-audiente
  Emisiunea care o lauzi tu, ca sa te citez: "Decoruri excelente iar masca din Harry Potter a costat 10-20 de mii de euro,este facuta de specialisti din America".
 • Emisiunea e produsa la un standard foarte inalt, dar cred ca piata romaneasca e suprasaturata de talent show-uri muzicale. Vocea Romaniei a avut cele mai slabe audiente in 2018, The Four a fost un mare esec pentru Antena tot in 2018, ultimul sezon X Factor a fost plimbat prin toata grila din cauza audientelor foarte slabe si nici Vocea Junior nu se mai face tot pentru ca n-a performat. Managerii televiziunilor romanesti ar trebui sa fie mai atenti atunci când decid sa achizitioneze formate. Canta Acum cu Mine va fi mutat dupa adoua saptamana, daca audientele nu vor creste.
 • Audiente sunt ok, chiar dacă show-ul nu a fost pe 1 pe comercial. Il vedeam ca pe o veriga slaba, fiindca piața este suprasaturata de aceste show-uri muzicale. De asta nu prea înțeleg de ce l-au făcut, dar audientele sunt chiar puțin peste așteptări pentru mine. Mă așteptam la un 7 pe comercial.
 • aceasta emisiune este un *** protv a dat-o rau in bara cu aducerea atator pesoane dubioase atat in juriu cat si concurenti..rusine
 • Probabil acele “personaje” de prost gust au fost introduse in juriu pentru diversificare, gândiți-vă ca e totuși un panel cu 100 de oameni. Nu s-a insistat atat de mult asupra lor, ceea ce e bine. Cu toate astea , în US aceste apariții sunt considerate aparținând divertismentului curat. Ceva de neînțeles.

Trimite un comentariu