Skip to main content

Sferturile de finală din Cupa Angliei - FA Cup, transmise în weekend de Eurosport

 
Sferturile de finală din Cupa Angliei - FA Cup, transmise în weekend de Eurosport

Sferturile de finală ale Cupei Angliei (FA Cup) vor fi transmise în direct în acest sfârşit de săptămână de Eurosport 1.

Publicitate

Watford şi Crystal Palace vor deschide seria de meciuri din weekend sâmbătă la ora 14:15, iar ziua va continua cu Swansea City – Manchester City, la ora 19:20.

Wolverhampton Wanderers şi Manchester United vor fi ultimele echipe care se duelează sâmbătă, începând cu ora 21:55. Sferturile de finală se vor încheia duminică, când la ora 16:00, Eurosport 1 va transmite în direct partida dintre Millwall şi Brighton & Hove Albion.

Programul sferturilor de finală FA Cup:

Sâmbătă, 16 martie:

  • Ora 14:15Watford - Crystal Palace
  • Ora 19:20 Swansea City - Manchester City
  • Ora 21:55Wolverhampton Wanderers - Manchester United

Duminică, 17 martie:

  • Ora 16:00 Millwall - Brighton & Hove Albion

Eurosport va continua să transmită meciurile din FA Cup până în anul 2021, după ce la începutul acestui an, oficialii au anunţat achiziţia drepturilor de difuzare ale competiţiei, împreună cu prelungirea drepturilor de difuzare ale Premier League până în 2022.

FA Cup este una dintre cele mai importante competiţii inter-cluburi din lume, la care pot participa echipele din primele zece ligi ale fotbalului din Anglia.

Competiţia engleză a fost disputată pentru prima oară în sezonul 1871-1872. La ediţia din acest sezon au participat 736 de cluburi.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus