Skip to main content

De ce nu este azi „Cântă acum cu mine” la TV. Show-ul a fost înlocuit cu un film la o zi după prima difuzare

 
De ce nu este azi „Cântă acum cu mine” la TV. Show-ul a fost înlocuit cu un film la o zi după prima difuzare

UPDATE. Pro TV a decis să mute emisiunea Cântă acum cu mine, începând de duminică, 14 aprilie, de la ora 23.00. (pe larg AICI

Publicitate

Săptămâna aceasta nu se „Cântă acum cu mine”. Show-ul de pe Pro TV a început de o săptămână și deja trece prin schimbări de programare.

Astfel, show-ul care a debutat pe 3 martie, de la 20.00, nu se vede pe TV pe 10 martie, așa cum fusese programat inițial. În locul emisiunii, Pro TV a programat un film din 2013, Cod Roșu la Casa Albă după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră AICI

Ulterior, după ce a început să promoveze filmul pe post, Pro TV a anunțat că următoarea ediție a emisiunii „Cântă acum cu mine” va fi difuzată săptămâna viitoare, pe 17 martie, de la 20.00. A treia ediție cântă acum cu mine va fi la Pro TV pe 31 martie.

Reprezentanții postului nu au oferit nicio explicație pentru această mutare. 

Din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea cu Loredana și Cabral va fi în grilă, pe Pro TV, dar din două în două săptămâni.

„Cântă acum cu mine” este cel mai nou show muzical de pe Pro TV. Realizată după un format internațional emisiunea adună 100 de jurați - în frunte cu Loredana, în fața cărora concurenții se desfășoară. Concurentul trebuie să convingă cât mai mulți jurați să cânte odată cu el.

Producția nu a făcut față, în audiențe, emisiunii de pe Antena 1, Asia Express. 

Show-ul Pro TV a debutat pe poziția a doua în audiențe, la nivel național și pe publicul comercial, după Antena 1. Cifrele AICI

Tot săptămâna aceasta Pro TV a mai operat o modificare de grilă. Emisiunea „Pe bune?!”, prezentată de Andi Moisescu, a dispărut din grila postului după doar două ediții. A fost înlocuită cu aceeași „rețetă”: un film. Nici în acest caz reprezentanții Pro TV nu au oferit explicații. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu