Skip to main content

Din Teleorman. Radioul familiei fostului primar din Roşiori, la vânzare pe OLX

 
Din Teleorman. Radioul familiei fostului primar din Roşiori, la vânzare pe OLX

Ce se mai vinde prin OLX? Un ...post de radio. Cum arată prezentarea? Care este preţul cerut? De ce să pui anunţ pe net? Şi, mai ales, despre ce post este vorba?

Publicitate

În continuare.

Vând post RADIO, jud. Teleorman, sună anunţul de pe OLX.

Urmează o descriere o postului, pentru potenţialii cumpărători:

"Se vinde un post de radio local din Jud. Teleorman", începe anunţul. Se termină cu:

"Postul dispune de personal cu o vastă experienţă în media şi de voci iubite de foarte mulţi teleormaneni."

În anunţ, aflăm mai multe detalii. Şi preţul: 34.999 de euro. Negociabil.

"Antena si redactia se afla in Mun. Rosiori de Vede, iar postul emite pe o raza de aproximativ 30Km, deservind zona central nordica a judetului, respectiv Mun. Rosiori de Vede, si comunele din jurul acestuia.

Postul se adreseaza unui numar de aproximativ 60.000 de ascultatori.

Postul de radio este singurul post local din acesta zona, oferind cetatenilor zilnic, in ultimii 20 de ani informatii locale si divertisment de calitate."

"Am vrut să-i fac o evaluare"

Paginademedia.ro a sunat la numărul din anunţ, la care a răspuns "Şerban".

De ce a pus anunţ pe OLX?

"Este doar un anunţ. Poate se vinde, poate nu", a fost răspunsul, când a realizat că stă de vorbă cu un jurnalist, nu cu un potenţial cumpărător.

"Am vrut să-i fac o evaluare, să văd ce interes prezintă. Poate fi unul dintre motive", a declarat Şerban. "Să văd dacă există vreo formă de interes", a adăugat el.

Au sunat oameni interesaţi?

"Este confidenţial", a fost răspunsul. Şerban a confirmat că este vorba de Radio Impact. Nu şi-a declinat însă identitatea. "Şerban" apare şi pe OLX.

Cât despre proprietarii postului: "este în familie de câţiva ani".

Radioul familiei fostului primar din Roşiori

Radio Impact Roşiori de vede este deţinut de familia fostului prima al localităţii, Cristian Duică (PSD).

În prezent, postul de radio este deţinut de Emanuel Duică (fiul lui Cristian Duică) şi de Iuliana Duică, prin compania Impact Advert.

Cine este "Şerban"?

Un anume Şerban Adrian Duică (fiu al fostului primar) apare ca manager la Topro Consulting, firmă pe care a operat postul de radio până în iulie 2018, când a fost trecut pe altă firmă, Impact Advert, cu acţionariatul de mai sus.

Cine este Cristian Duică?

Cristian Duică a fost primar în Roşiori de Vede un mandat (2012-2016), din partea PSD. În 2016, a fost acuzat că a încheiat contracte - în timp ce era primar - cu societăţi în care avea şi diferite poziţii - preşedinte al Consiliului de Administraţie sau asociat (sursa: Adevărul.ro)

Ulterior, a fost condamnat pentru conflict de interese la un an de închisoare cu suspendare, 80 de zile de muncă în folosul comunităţii în oraşul pe care l-a condus timp de patru ani şi interdicţia de a ocupa o funcţie publică pe o perioadă de trei ani. (sursa: Cronicadeteleorman.ro)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nila nila
    94,4 Rosiori de Vede / Teleorman este in prezent un radio care nu se receptioneaza..
    CNA a dorit asta..ANCOM oferind pe Cozia 94,3 lui Digi fm
    astfel de la 1700 m postul digi acopera integral..94,4 din Rosiori un post fara ascultatori desigur caci nu se prinde in fm
    solutia: can si ancom sa mute postul local de doar 100 w pe 94,7 fm
    astfel vor avea si ascultatori si pub
    Iulian, Teleorman cu stima
  • Jim Jim
    Pretul de vanzare nu e pentru frecventa primita de la CNA. Toata lumea stie ca nu sunt de vanzare, sunt frecventele statului....dar omul cere pretul asta pentru aparatura si alte echipamente necesare, care costa, logic!
  • Dorin Dorin
    Deci dupa o regula a CNA daca acest post are frecventa in FM doar cu acordul CNA se cedeaza licenta in FM unui cumparator vedem in trecut ce a facut Guerilla si a pierdut atunci toate licentele.

Trimite un comentariu

sus