Skip to main content

VIDEO. Apropo... Apropo TV revine cu un nou sezon la Pro TV. De când? Aduce două rubrici noi: una de gătit, iar alta pe zona de online

 
VIDEO. Apropo... Apropo TV revine cu un nou sezon la Pro TV. De când? Aduce două rubrici noi: una de gătit, iar alta pe zona de online

Apropo TV, emisiunea lui Andi Moisescu de la Pro TV, se pregătește de un nou sezon. Cum va arăta? Ce rubrici va avea? Și, mai ales, de când revine în grilă? În continuare:

Publicitate

Emisiunea va avea o nouă „față”, mai exact un studio nou și „o structură mai dinamică”, menționează producătorii emisiunii - Red Spike Film. De asemenea, ei punctează pentru Paginademedia.ro că Apropo TV vine cu două rubrici noi

  • „Meditații virale” -  O rubrică în care Andi Moisescu dezbate viralele săptămânii împreună cu vloggeri, stand-uperi, influenceri și specialiști din zona de social media.
  • „Fast & Fresh” by Bucătarium - Este o rubrică în care Andi Moisescu ia primele lui lecții de gătit de la niște chefi cu experiență.

„Este, în egală măsură, un pretext de a aduce online-ul „pe sticlă” și un antrenament pentru o nouă misiune pe care și-o asumă în acest an Andi Moisescu, să facă vlogging pe YouTube”, au declarat producătorii pentru Paginademedia.ro. 

„România care este”, unde sunt comentate știrile esențiale ale săptămânii, va rămâne în continuare rubrica esențială a emisiunii.

Când începe?

Prima ediție din noul sezon, cel cu numărul 29, debutează duminică, 31 martie, de la ora 13:00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu