Skip to main content

VIDEO. Apropo... Apropo TV revine cu un nou sezon la Pro TV. De când? Aduce două rubrici noi: una de gătit, iar alta pe zona de online

 
VIDEO. Apropo... Apropo TV revine cu un nou sezon la Pro TV. De când? Aduce două rubrici noi: una de gătit, iar alta pe zona de online

Apropo TV, emisiunea lui Andi Moisescu de la Pro TV, se pregăteşte de un nou sezon. Cum va arăta? Ce rubrici va avea? Şi, mai ales, de când revine în grilă? În continuare:

Publicitate

Emisiunea va avea o nouă „faţă”, mai exact un studio nou şi „o structură mai dinamică”, menţionează producătorii emisiunii - Red Spike Film. De asemenea, ei punctează pentru Paginademedia.ro că Apropo TV vine cu două rubrici noi:

  • „Meditaţii virale” - O rubrică în care Andi Moisescu dezbate viralele săptămânii împreună cu vloggeri, stand-uperi, influenceri şi specialişti din zona de social media.
  • „Fast & Fresh” by Bucătarium - Este o rubrică în care Andi Moisescu ia primele lui lecţii de gătit de la nişte chefi cu experienţă.

„Este, în egală măsură, un pretext de a aduce online-ul „pe sticlă” şi un antrenament pentru o nouă misiune pe care şi-o asumă în acest an Andi Moisescu, să facă vlogging pe YouTube”, au declarat producătorii pentru Paginademedia.ro.

„România care este”, unde sunt comentate ştirile esenţiale ale săptămânii, va rămâne în continuare rubrica esenţială a emisiunii.

Când începe?

Prima ediţie din noul sezon, cel cu numărul 29, debutează duminică, 31 martie, de la ora 13:00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus