Skip to main content

Se lansează primul ecran transparent inteligent, bazat pe tehnologia TPS Engage lansată de Matei Psatta

 
Se lansează primul ecran transparent inteligent, bazat pe tehnologia TPS Engage lansată de Matei Psatta

TPS Engage, proiectul outdoor digital lansat de publicitarul Matei Psatta alături de mai mulți parteneri, cu o finanțare de la Techstars Dubai, se va „vedea” în România, din această vară, pe bulevardul Iuliu Maniu, din București.

Concret, dezvoltatorul River Development va plasa pe clădirea de birouri The Light One Office Building, de pe bulevardul Iuliu Maniu, un ecran LED pe care vor rula campanii publicitare. Softul din spatele ecranului va fi asigurat de TPS Engage. 

Publicitate

„Este cel mai avansat ecran atat din perspectiva hardware - calitatea ecranului este extraordinara, plus permite "trecerea" luminii in proportie de 87%, asa ca el se va vedea foarte bine si pe timp de zi - cat si din perspectiva software, pentru ca va avea toate functionalitatile noastre (optiunea de a cumpara spatiu direct din platforma TPS, analytics real time si posibilitati de contextualizare a continutului)”, a explicat Matei Psatta pentru Paginademedia.ro. 

Panoul va fi poziționat la etajul nouă al clădirii și va avea 65 de metri pătrați, împărțiți pe două laturi ale clădirii și va începe să funcționeze din luna iulie (detalii despre proiect și AICI). 

Despre clienți

Matei Psatta:

„Suntem în discuții de pre-sale cu mai mulți clienți - până la lansarea din iulie, ecranul se va vinde cu o politică de exclusivitate pe industrie, ceea ce înseamnă că un client care book-uieste ecranul pe o perioadă minimă sau execută un proiect special va fi singurul din categoria sa în primele 3-6 luni.

Tarifele pentru pre-sale sunt discutate individual în funcție de complexitatea proiectului, iar odată lansat ecranul va putea fi cumparat la nivel orar, ceea ce însemană că poate deveni accesibil pentru orice companie (atât timp cât verticala nu este "securizată" pe primele 3-6 luni, cum spuneam).

Poziționarea clădirii The Light One Office Building

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu