Skip to main content

(P) Parenting ADS lansează Family Expo & Festival, un târg exclusiv pentru părinţi

 
(P) Parenting ADS lansează Family Expo & Festival, un târg exclusiv pentru părinţi

(P) Parenting ADS, un hub nişat pe zona de parenting în România, lansează anul acesta Family Expo & Festival, un târg dedicat părinţilor.

Publicitate

Family Expo & Festival se va alătura celorlalte două târguri de profil care deja se desfăşoară în România. Târgul va îmbina zona de standuri expoziţionale cu vânzare, cu cea a standurilor expoziţionale de brand (fără vânzare).

Târgul pentru părinţi Family Expo & Festival va avea loc pe 28, 29 şi 30 iunie la Romexpo. Postul Europa FM este partener al evenimentului.

În cadrul târgului, vizitatorii pot găsi articole din zonele baby & family care, fashion, going out, pregnancy, cooking & food, education, toys & technology, health & medical şi home & deco.

Adelina Dondorici, founder Parenting ADS:

“Ideea acestui proiect stă la incubator de mai bine de 2 ani. Am fost şi am vizitat câteva târguri internaţionale şi am admirat amploarea şi desfăşurararea de forţe de la astfel de târguri de profil din Germania şi Marea Britanie. Am văzut acolo adevarate comunităţi de business de nişă, am văzut speakeri de top, am văzut facilităţi pe care orice târg de profil ar trebui să le aibă.

Am revenit cu dorinţa de a le oferi părinţilor şi clienţilor din România o astfel de experienţă. Acum, după 6 ani de la lansarea Parenting ADS, timp în care am învăţat extraordinar de multe despre ce îşi doresc părinţii, despre cum să ajungem cu mesaje la ei şi la ce fel de mesaje răspund aceştia, credem că un astfel de proiect poate prinde rădăcini frumoase şi că îl putem implementa cu succes, la standardele cu care ne-am obişnuit clienţii”

Participanţii vor avea acces la Stage Academy şi Fun Academy, o scenă pe care se vor desfăşura, sub moderarea celor mai relevanţi bloggeri de parenting, conferinţe de parenting şi spectacole pentru copii.

Cele peste 30 de conferinţe din cadrul Stage Academy îi vor avea ca invitaţi pe cei mai renumiţi medici şi specialişti în parenting şi vor aborda tematici ca: prim ajutor, naşterea naturală, hypnobirth, alăptarea, nutriţia copilului, diversificarea clasică şi BLW, educaţia cu blândeţe, educaţia modernă, îngrijirea nou-născutului, somnul bebeluşului, crizele de furie, ora magică, sănătatea copilului, rolul tatălui şi multe altele.

În cadrul Fun Academy, beneficiarii vor fi de data aceasta copiii, organizatorii pregătind pentru aceştia o serie de activări şi spectacole, precum: teatru, magie, learn with music, muzică, educaţie financiară şi multe altele.

Organizatorii au pregătit şi o zonă dedicată sănătăţii prin facilitatea “Ask a specialist”. Vor fi, practic, peste 10 cabinete medicale ce vor oferi consultaţii şi evaluări gratuite. Vorbim despre specializări ca: pediatrie, oftalmologie, igienă orală, prematuritate, psihologie, alăptare, baby wearing, second opinion şi multe altele.

Mădălina Putineanu, Managing Partner @Parenting ADS:

„Dincolo de experienţele oferite vizitatorilor, la nivel internaţional, târgurile de profil sunt o oportunitate de a conecta antreprenorii şi marketerii din industrie, de a dezvolta relaţii comerciale. Acest lucru nu se întâmplă în acest moment în România. Family Expo & Festival va oferi această oportunitate expozanţilor.

Am gândit o zonă “business lounge”, cu acces exclusiv pentru expozanţi şi pentru cei care deţin business-uri de profil, în cadrul căreia aceştia să îşi poată seta întâlniri de business, să se cunoască, să dezvolte relaţii.

De asemenea, pe toată durata târgului, vor exista permanent conferinţe de business cu conţinut adaptat pentru nişa de parenting. Expozanţii şi alţi vizitatori care au business-uri de categorie vor putea învăţa cum să se promoveze în mediul digital, cât de important este personal brandingul, vor învăţa despre marketingul la raft, despre cum să abordeze problematica distribuţiei şi multe altele”

Târgul vizează şi zona de CSR şi va oferi spaţiu gratuit unora dintre cele mai importante fundaţii şi asociaţii care vizează familia şi copiii. Aceştia îşi vor prezenta programele pe care le desfăşoară şi vor putea strânge fonduri pe toată perioada expoziţiei. În plus, Family Expo & Festival va dezvolta trei zone de donaţii de carte, hăinuţe şi jucării ce vor fi donate către case de copii şi un punct de donare de sânge.

Mai multe detalii despre Family Expo & Festival sunt disponibile pe pagina de Facebook şi familyexpo.ro

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus