Skip to main content

"Pastila de limbă", scoasă din grila Digi. La fel cealaltă rubrică a scriitorului Radu Paraschivescu. Explicaţiile?

 
"Pastila de limbă", scoasă din grila Digi. La fel cealaltă rubrică a scriitorului Radu Paraschivescu. Explicaţiile?

Rubricile realizate de scriitorul Radu Paraschivescu la Digi 24 au fost scoase din grila postului de ştiri. Este vorba de "Pastila de limbă" şi de "Dă-te la o carte", care aveau o frecvenţă săptămânală.

Publicitate

Scriitorul Radu Paraschivescu a declarat, pentru Paginademedia.ro, că a fost anunţat, ieri, de către oficialii postului TV, că nu se va mai regăsi pe post, chiar dacă sunt deja ediţii filmate în avans.

Ce explicaţii i-au fost date?

Radu Paraschivescu, pentru Paginademedia.ro:

"Motivul este că nu ar mai fi bani pentru aceste producţii. Un alt motiv este faptul că emisiunile sunt prea scurte ca să poată fi legate de o campanie."

Radu Paraschivescu a înregistrat, deja, pastilele pentru luna martie: cinci ediţii "Dă-te la o carte" şi trei "Pastila de limbă". Acestea nu vor fi, însă, pe post, a declarat el.

În afară de cele două emisiuni, Radu Paraschivescu mai colaborează cu DigiSport, cu Digi FM (este prezent în matinalul de joi) şi cu site-ul Digi 24 (unde semnează săptămânal). "'Aceste colaborări vor continua", a previzat Paraschivescu pentru Paginademedia.ro.

Scriitorul a scris pe Facebook că i s-a propus varianta de a realiza "pro bono" cele două pastile. "Ca o fiara arghirofilă, am refuzat", a notat Paraschivescu.

Paginademedia.ro a scris, ieri, despre situaţia incertă a emisiunilor realizate de Radu Paraschivescu, dar şi a altor producţii. Detalii, aici.

Postarea lui Radu Paraschivescu:

Citeşte şi: Situaţie încordată la Digi24. Se pregătesc schimbări în grilă. Cine rămâne, cine iese? Emisiunile lui Paraschivescu şi Fast Forward, sub semnul întrebării. La fel alte producţii


Citeşte şi: VIDEO. Media Podcast: Situaţia de la Digi 24. Se lucrează la o nouă grilă. Situaţia unor emisiuni, incertă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius vasile marius vasile
    ma bucur pt el
  • Carcotasul Carcotasul
    CTP va fi scos si el, fiti fara grija.A criticat o mulțime de lîngăi ai puterii.Mie îmi place foarte mult pentru stilul lui tăios,fara menajamente.Il citesc de când era la Adevarul.In acest moment e clar ca RDS vrea ,nu sa economiseasca bani ci sa nu-i piardă pe cei care vin din direcția grupărilor aliate psd-ului.Si ma tem ca.......si RDS se teme de vântul care bate de la răsărit.Îmi pare nespus de rău si de Radu Paraschivescu.Astept cu nerăbdare sa vad unde il voi regăsi.
  • Ancuta lui Ionita Ancuta lui Ionita
    O sa ramana Anca Dumitrescu - Ionita prezentatoare la matinal? ))) Mictutza Elena Ceausescu care intoarce pe dos toat aechipa de productie cand nu-i convine ceva... Digi Tv a ajuns o jalnica asociatie familiala optimizata din spagi monstruase, incasari de la partide si banci si cativa reporteri pe plantatie care isi fac treaba pentru un salariu. O suma de compromisuri si de slugarnicie tipic romaneasca. Afara-i vopsit gardu...
  • Radu Ionita Radu Ionita
    Dar Antoaneta Dohotariu ce are de spus despre asta, in calitate de producator general al departamantului Productie? Nimic, nu? Pai ce a zis cand au disparut aproape toti oamenii de la inceput? Nimic, nu? Adevarata locotenenta a lui Radu Ionita, demna slubasa a echipei de manageri de la Digi. S-a plans pe la colturi ca a ajuns televiziunea pe mana ***, dar nu a zis niciun cuvant niciodata in nicio sedinta. Capul ce se pleaca… Se pare ca este si dumneaei pe lista de restructurari, cu toate linguselile, compromisurile si manariile pe care le-a facut ca sa isi pastreze salariul de 4500 de euro (misto, nu?…). Acum serios, schema este urmatoarea: aemisiunile vor fi scoase de sub bugetul rcs pentru optimizarea cheltuielilor. Ele vor fi produse de firma independente, care vor lua bani de la rcs si vor vinde publicitate pe spatiul postului. O schema *** a companiei cum numai la tvr s-a mai vazut. I-au facut capul vraiste lui Tezsari si l-au adus exact acolo unde au vrut. Cum, cine? Intrebati-l pe Radu Ionita, si puneti-l sa bva spuna cum s-a prosuyd emisiunea de masini in ultimii ani, cine a incasat banii si pe unde a fost el in excursii sponsorizate in aceasta perioada.
  • Boro Boro
    Digi 24 incepe sa elimine emisiunile care faceau diferenta fata de celelalte posturi de stiri. Pacat!
  • Alex Tessari Alex Tessari
    Asta e o etapa pregatitoare pentru viitoarea prelipceanu tv. Un lingau obedient care acapareaza tot discursul televiciunii, dupa sase aniu in care a eliminat tot ce era valoros acolo. De altfel, modelul angajatului ideal este o copie mai decolorata a prelipceanului sau un fel de radu ionita intr-o fuctie de executie. Un pluton inert de salariati incolonati in spatele sefilor de carton. Abia acum se poate lauda rcs ca are un colectiv de nadejde, cum dorea inca de la inceput.
  • Iepurașu' Iepurașu'
    Păcat.
    Era o emisiune la care mă uitam!
  • Leo Leo
    Singurul OM din Digi, si singurele emisiuni pe care le urmaream...sau dus draq! Digi are "bani" si resurse pt ungurii lor, pt moldovenii care *conduc* departamente cheie, pt *** si *** Prelipceanu si pt *** CTP ***, orice are legatura cu aroganta de Halep, sunt...cu nemiluita...Daca ii mai iau in calcul si pe ***..."in fata ta"...Digi a ajuns o mare caterinca.
  • ion ion
    ramin mai multi bani pentru CTP, la cum si-a aparat aseara ca o fiara fabrica si uzina.
  • Bing Bing
    nu isi aveau rostul in grila de programe, nu facea audienta
    punea publicul sa schimbe canalul
    romanul cauta soc, wow, exclusiv
  • a fost odata digi24 a fost odata digi24
    dar pt semidoctu' CTP mai sint bani? Sa ne spuna el cum e cu Oscarurile, cu (x)tenisu', cu toate.. Sau pe asta nu se termina banii pt ca, nu-i asa, nu te mai spala nici Dunarea daca intri in gura lu CTP... ELEGANTA a mai murit azi un pic!
  • Adi Adi
    Deci dacă muncea pro-bono nu mai erau prea scurte? Nu mai era problemă că nu se lega de vreo campanie?
    Oricum ,,multumim,, psd si pentru economia pe care o face Digi cu asta!

Trimite un comentariu

sus