Skip to main content

VIDEO. Media Podcast: Situaţia de la Digi 24. Se lucrează la o nouă grilă. Situaţia unor emisiuni, incertă

 
VIDEO. Media Podcast: Situaţia de la Digi 24. Se lucrează la o nouă grilă. Situaţia unor emisiuni, incertă

VIDEO. Subiectul zilei la Media Podcast by Paginademedia.ro, cu Petrişor Obae: Situaţia incertă pe care o trece postul de ştiri Digi 24.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, postul de televiune lucrează la grila de primăvară, iar când vine vorba de anumite emisiuni nu se ştie dacă vor mai apărea în noul program.

Este vorba despre „Pastila de limbă” şi „Dă-te la o carte”, emisiuni realizate scriitorul Radu Paraschivescu, dar şi despre emisiunea România Fast Forword, care ar fi rămas doar cu o variantă de 10 minute.

Media Podcastul este disponobil şi pe SoundCloud.

VIDEO. Media Podcast by Paginademedia.ro cu Petrişor Obae:

Rubrica este disponibilă şi ca Podcast, pe Soundcloud:

Toate Media Podcasturile sunt dispondibile şi pe SoundCloud.

Vezi celelalte Media Podcasturi:


Episodul 6: VIDEO. Media Podcast: Presiunile din presă - cazurile Digi 24 şi TVR şi performanţele serialului Vlad

Episodul 7: Dezmăţul de la Insula iubirii, Breaking News-ul de senzaţie de la România TV şi exorcizările de la Naşul TV

Episodul 8: Gata X-Factor şi serialele Vlad - Ezel, în oglindă

Episodul 9. Meciul audienţelor şi plecările de la Guerrilla, la Media Podcast: Cântă acum cu mine, iUmor şi Românii au talent

Episodul 10. VIDEO. Este vloggerul Selly subiect de presă sau nu? Media Podcast by Paginademedia

Episodul 11. VIDEO. Media Podcast by Paginademedia.ro: Reclamele care i-au enervat pe români

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Premium Intai Premium Intai
    @mile, doar pentru a evita orice confuzie: ce inseamna pentru tine brand premium? dar brand? A, lasa-ma sa ghicesc: antena 3, ca are audienta babana si grafica hd, nu? sau RTV, ca are burtiere mai mari decat concurenta? Digi a fost un brand premium pentri ca a eliminat din discurs toate excesele, mahalagismele si vorbele goale cu care celelalte pravalii inunda spatiul public. Intre timp, pe mana unor nimeni, televiziunea a alunecat usor spre un produc incolor, incoerent si incapabil sa isi urmeze propriul statement.
  • mile mile
    @Ale - cand a fost digi24 brand premium???? Ha? Aaaaa...asa au vrut sa creada.
  • Banana men Banana men
    Cand ai salariu de 10000 de lei si scrii trei randuri la o rubrica e normal sa se faca putina curatenie. Ma mir cum unele persoane inca mai sunt pe acolo.
  • Ale Ale
    Sa vezi si sa nu crezi! Digi se race praf si pulbere pe mana groparilor Radu Ionita si Cosmin Prelipceanu… Dupa sase ani de impostura in care au ingropat un proiect si au nenorocit zeci de oameni pe care i-au alungat ca sa isi justifice propriile incompetente, cei doi yessmani o sa puna o cireasa pe coliva si se vor retrage in dezonoare dar cu buzunarele doldora. Nimic mai potrivit pentru barosanii de la rcs, care au transformat un brand premium intr-o *** luata in ras de toata luMEA. Este destinul tuturor parvenitilor care cred ca pot cumpara competenta, fidelitatea si onoarea cu un tascalau de bani de la niste derbedei de cariera. Da domnu Ale, domnu ale unde este?
  • Anda Anda
    Urmeaza sa fie data afara si Closca de la Productie, renumita Antoaneta Dohotariu. E cam intunecata la data in ultimele zile, de cand I s-a dat de inteles. A rezistat sapte ani eroic, in timp ce oamenii care lucrau la emisiunile cu care se lauda au fost aruncati in strada de catre supravietuitorul Radu Ionita, sotul arogantei prezentatoare de LA stirile diminetii.

Trimite un comentariu

sus