Skip to main content

Plecări de la Radio Guerrilla. Petru Stratulat şi Alexandru Anghel au părăsit postul

 
Alexandru Anghel, foto stânga (Copyright: Alex Galmeanu), şi Petru Stratulat
Alexandru Anghel, foto stânga (Copyright: Alex Galmeanu), şi Petru Stratulat

Două plecari, la început de lună, de la Radio Guerrilla. Este vorba despre Petru Stratulat, realizator GuerriNight şi Traffic Jam Session, şi despre Alexandru Anghel, directorul muzical al postului.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Petru Stratulat a explicat că a părăsit postul pentru că a vrut o "schimbare de peisaj", iar în curând va putea fi auzit la un alt post de radio, „undeva unde chiar simt că pot să cresc mai departe.”

După 14 ani de Guerrilla am vrut o schimbare de peisaj”, a spus realizatorul radio. „Singurul meu regret e emisiunea GuerriNight pe care am făcut-o în ultimii şapte ani”, a mai adăugat omul de radio.

Petru Stratulat a intrat în echipa postului încă de la lansarea postului, la finalul lui 2004, unde a realizat mai multe emisiuni. A făcut o scurtă „oprire” la Gold FM (alături de parte din echipa Guerrilla), când postul a rămas fără frecvenţe.

Printre emisiunile lui Petru Stratulat se numără: Antidedication ( Ian 2005-iun 2005), b24fun de weekend (Iun 2005-2007), GuerriNight (11 apr 2012 - 28 feb 2019), Siesta weekend (2007 - 2013), Sound of Science pe Gold Fm (Oct 2014 - Nov 2015), Sound of Science pe Guerrilla (Apr 2016 - iul 2016), Siesta Weekend (Iul 2016 - sept 2017), Traffic Jam Session (Sept 2017 - feb 2019).

Alexandru Anghel era în echipa postului din 2011. Mare parte din această perioadă a făcut echipă cu Bogdan Şerban la Guerrilla Logout şi Guerrilive. El a fost descoperit după ce a câştigat un concurs la Sziget Festival, recunoscând toate piesele după câteva secunde de difuzare.

În ultimii ani, Alexandru Anghel a fost directorul muzical al postului.

Citeşte şi: Iulian Tănase lasă Guerrilla pentru copii. Va face un proiect împreună cu ei

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    „Singurul meu regret e emisiunea GuerriNight pe care am făcut-o în ultimii șapte ani”
    Eu citesc asa: păcat de emisiune, căci colegii, atmosfera, salariul, perspectivele... Si atunci n-avea dreptate fratele "Ventila"?
  • Andreea Andreea
    Ascultam Guerrilla din 2004 si am fost printre cei care si-au pus semnătura pe celebra petiție. De cateva luni am renunțat sa le mai dau credit tuturor. M-am limitat doar la cateva emisiuni realizate de oameni care nu mi-au înșelat Așteptările.
    Din păcate, pleacă si ei. Trist! Trist pentru ca un proiect ca Guerrilla țintește un public comercial, extrem de superficial si neevoluat. Trist pentru ca i-au eliminat dintre ascultători exact pe cei care au crezut in munca si mesajul cu care au pornit.
    Brater-ele personale băgate pe gât sub forma de concursuri, aroganta si Ieftineala le-au luat mințile. Sa le fie de bine!
  • Danaaa Danaaa
    Anghel, da. Cred ca e nasol ca a plecat. Se simtea ca muzica ceva important de cand face playlistul. Dar, Petru? Era de mirare ca inca se mai insista cu el.
  • Petru Stratulat Petru Stratulat
    @Radu, cifrele sunt corecte.

    @Mihai, nu ne-a spus nimeni ce sa zicem, la Radio Guerrilla. Fiecare are dreptul la propria opinie. Esti intr-o mare eroare, te asigur.
  • Ginu Ginu
    Guerrilla de dimineață a devenit mega plictisitor
    Dobro trage cam în jos...e prea pragmatic, nu lasă emisiuni de noapte nu nimic. GUERRILLA NU MAI ARE COJONES
  • Mihai Mihai
    Felicitari! Nu au mai rezistat presiunii de a face campanie electorala si propaganda pentru psd fortati de Dobrovolchi si au vrut sa fie liberi! Felicitari pentru verticalitate si ca vor ramane mereu impotriva psd! Radio Goarna PSD Guerrilla sa ramana doar cu comunistii ca Dobro!
  • catalin catalin
    Din noua generatie de realizatori de radio, nu mi-a fos dat sa vad un om mai pasionat si dedicat ca si Alexandru Anghel.
  • @sebastian @sebastian
    Imi pare tare rau pentru plecarea celor doi (Petru - o voce foarte buna, excelent in ceea ce facea la GuerriNight; Alexandru Anghel - un realizator complet, un om cultivat care aducea muzica buna si echilibru). La fel de rau mi-a parut la plecarea Ramonei Marta Novaceanu, cat si la retragerea lui Dragos Olaru. Ce sa mai spun si de Iulian Tănase.
    Sunt pierderi importante pentru consistenta si calitatea emisiunilor de la Radio Guerrilla.
  • Radu Radu
    Pentru Conformitate de unde este scos 418.800 de ascultatori saptamanal? Intreb pentru ca nu imi dau seama cum ati ajuns la aceasta cifra. Stiu ca audientele sunt masurate pe trimestre si in niciun caz guerilla nu avea aceste cifre. Daca va referiti cumva pe online, site-ul si implicit stream-ul de online al radioului nu are niciun trafic vizibil, poate dvs din interior aveti aceste date, si daca sunt asa, atunci ar fi bine sa va si laudati cu performanta. PS: Nu am nicio problema cu guerilla si cu politica sa editoriala, ar fi bine sa fie si una asumata, ar fi corect pentru cei care v-au semnat petitiile. Imi aduc aminte ca pe vremuri era un slogan cu noi nu ne cumparatm ascultatorii. Insa in urma cu cateva luni cand ii ascultatm dimineata numai concursuri gen zu, si acolo parca sunt mai creative
  • Pentru Conformitate Pentru Conformitate
    Radu, doar cu "aprobatorii lui Dobro" si doar cu cei 418.800 de ascultatori saptamanal, cat numara Weekly Reach-ul Radio Guerrilla pe National, luni-vineri :)
  • Radu Radu
    Mult succes celor 2. Sunt oameni foarte buni de radio. Cred ca Guerilla o sa ramana ca voce doar cu aprobatorii de dimineata a lui Dobro. Prea multa propaganda partidului de la putere si dimineata dar si in emisiunea sinteza zilei de aceea am renuntat sa ii ascult in timpul saptamanii. Doar in weekend dau pe ei cand e razboiul

Trimite un comentariu

sus