Skip to main content

Se scumpesc abonamentele la Netflix România? Reprezentanții companiei: E un test

 
Se scumpesc abonamentele la Netflix România? Reprezentanții companiei: E un test

Se scumpește Netflix? Dacă ești utilizator nou al platformei și încerci să te abonezi, s-ar putea să ți se afișeze prețuri mai mari pentru platformă. 

Publicitate

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții companiei spun că este vorba de un test de afișare și că noii abonați vor plăti aceleași prețuri ca și până acum. 

În loc de variantele de preț 7,99 de euro, 9,99 de euro și 11,99 de euro, pe platformă apar variante ceva mai scumpe. Noi am identificat două variante de prețuri: 

  • Varianta 1: 8,99 (Basic), 12,49 (Standard) și 15.49 euro (Premium)
  • Varianta 2: 7,99 (Basic), 11,99 (Standard) sau 15,49 (Premium)

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Netflix au explicat: 

Testăm categorii de preț ușor diferite pentru a înțelege mai bine care este valoarea Netflix pentru utilizatori. Acest test nu va fi văzut de toată lumea și am putea să nu implementăm niciodată aceste prețuri în afara acestui test. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că Netflix are întotdeana un raport excelent calitate preț.”

Paginademedia.ro a revenit și a întrebat dacă utilizatorii noi vor plăti la fel ca toți ceilalți sau noile traife afișate. Aceștia au răspuns că se plătește la fel ca restul utilizatorilor 7,99 de euro (Basic), 9,99 de euro (Standard) și 11,99 de euro (Premium).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu