Skip to main content

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, şeful site-ului, adjunctul lui şi doi redactori, concediaţi

 
Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, şeful site-ului, adjunctul lui şi doi redactori, concediaţi

Site-ul Digi 24 a rămas fără conducere editorială. Redactorul-şef al site-ului, redactorul-şef adjunct şi alţi doi jurnalişti au fost concediaţi.

Publicitate

Este vorba de Dan Cristian Turturică (şeful site-ului). Laurenţiu Mihu (redactor-şef adjunct), Doru Cireaşă (redactor economic) şi Andreea Nicolae (politic) sunt jurnaliştii care au fost concediaţi. Cei patru erau, totodată, şi editorialiştii site-ului de ştiri, care numără aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, jurnaliştii au fost anunţaţi, ieri, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de ştiri începând cu data de astăzi (1 martie). Motivul invocat ar ţine cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare.

Până la ora redactării ştirii, nu a fost încă numit un nou coordonator al site-ului, actualii angajaţi fiind în preaviz.

Toţi cei patru jurnalişti au venit la Digi 24 în urmă cu trei ani (în decembrie 2015). Ziariştii veneau de la România liberă, unde avuseseră poziţii similare (Turturică era redactor-şef, în timp ce Laurenţiu Mihu era adjunct) şi de unde au plecat în condiţii asemănătoare, după un conflict cu patronatul ziarului (familia Adamescu).

În luna februarie, site-ul Digi 24 a avut 37,5 milioane de afişări, de la aproape 6 milioane de clienţi unici (fiind pe poziţia a şaptea după numărul de unici şi în top 10 după afişări).

Citeşte şi: Dan Cristian Turturică şi o fostă echipă de RL se vor ocupa de un nou proiect online al Digi 24

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Era de așteptat, din moment ce digi a anuntat ca transforma postul intr-unul generalist. Cred ca vor renunta si la alti jurnaliști si analisti, pentru a face loc noilor achiziții.
 • @f
  @lol
  Saraci cu duhul mai sunteți măi oameni buni! Vedeți peste tot numai postaci PSD, eu sunt votant PNL de 20 de ani. Acum sa spui un adevăr e musai după mintea voastră comunistă că ești de la PSD pe principiul cine nu e cu noi e împotriva noastră. Sunteți spălați pe creier și nu realizați, asta e cel mai grav. Dpmdv va puteți lua de mână cu Digi, realitatea, antena 3, RTV că sunt o apă și un pământ, in oglindă unii la alții va uitați. Dar dacă va pare rău de propagandiștii de la Digi luați-i acasă și plătiți voi munca lor *** cat va ține buzunarul.
 • astia sunt trolii lui udrea sau trolii cariatului mustacios? ne vedem la alegeri, baieti, ,pregatiti-va si de niste reduceri de costuri dupa ce ia cariatul milionar cu echipa lui sub 30% :)))
 • Probabil singura dintre deciziile bune luate de management-ul digi24 în ultimă perioadă. Că sub acești oameni calitatea materialelor publicate pe site doar a scăzut.
 • Urmaresc postul Digi 24 si in mod special pe Cosmin Prelipceanu .
 • Sper ca sa nu se inchida Digi sport. Digi24 nu mai are mult si se duce cosul de gunoi al istoriei, cu tot cu obositii aia de Prelipceanu si Muschiu' Vorbitor.
 • Ce interesante sunt comentariile la articolele despre posturile de știri. Apare multa lume care nu comentează la alte articole. Sa fie vorba despre postaci? :)) Aparent pentru persoanele astea, sa fii critic fata de guvern înseamnă sa faci propaganda. Bineînțeles, televiziunile care pupa partidul de la putere non stop nu fac propaganda. Ele sunt televiziuni patriote. Păcat ca nu ați trăit înainte de 1989. Nu va mai deranja libertatea de exprimare și gândire. :))
 • Daca tot au început să dea afara propagandiștii de pe site, să nu se oprească aici că e păcat de propagandiștii de pe sticlă să se simtă niste papagali singuri. Așa că hai curaj și cu prelipceanu și ctp. Vorba aia au plecat acasă oameni de la locale care munceau darmite sa tii cu salarii niste pierde-vară!
 • mai degraba ”decapati”, dar ati incurcat literele... Un gest normal, oricum semnau pe cate doua state de plata. In special ”turureaua”, care are ascendenta in asa ceva, taticu a primit diploma de la CNSAS.
 • :))))) Uau, DECAPITAT? Să fim serioși, au fost puși pe liber niște propagandiști plătiți mai mult decât era cazul. Când vine vremea reducerii de costuri, propagandiștii sunt primii care pleacă. Good job, Digi.
 • Colcaie de 'egzperti' in online-ul Erdeesh(nu numai la D24), toti cu salarii uriase care o freaca aiurea pe acolo cu rezultate evident, dezastruoase.
 • La ce "stiri" au pe site, si 5 redactori sunt mai mult decat suficienti.
 • de ce are DIGI probleme cu banii? Ca site-ul digi24 are un trafic urias... are reclame google adsense

Trimite un comentariu

sus