Skip to main content

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, șeful site-ului, adjunctul lui și doi redactori, concediați

 
Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, șeful site-ului, adjunctul lui și doi redactori, concediați

Site-ul Digi 24 a rămas fără conducere editorială. Redactorul-șef al site-ului, redactorul-șef adjunct și alți doi jurnaliști au fost concediați.

Este vorba de Dan Cristian Turturică (șeful site-ului). Laurențiu Mihu (redactor-șef adjunct), Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic) sunt jurnaliștii care au fost concediați. Cei patru erau, totodată, și editorialiștii site-ului de știri, care numără aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, jurnaliștii au fost anunțați, ieri, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data de astăzi (1 martie). Motivul invocat ar ține cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare.

Până la ora redactării știrii, nu a fost încă numit un nou coordonator al site-ului, actualii angajați fiind în preaviz.

Toți cei patru jurnaliști au venit la Digi 24 în urmă cu trei ani (în decembrie 2015). Ziariștii veneau de la România liberă, unde avuseseră poziții similare (Turturică era redactor-șef, în timp ce Laurențiu Mihu era adjunct) și de unde au plecat în condiții asemănătoare, după un conflict cu patronatul ziarului (familia Adamescu).

În luna februarie, site-ul Digi 24 a avut 37,5 milioane de afișări, de la aproape 6 milioane de clienți unici (fiind pe poziția a șaptea după numărul de unici și în top 10 după afișări).

Citește și: Dan Cristian Turturică și o fostă echipă de RL se vor ocupa de un nou proiect online al Digi 24

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Era de așteptat, din moment ce digi a anuntat ca transforma postul intr-unul generalist. Cred ca vor renunta si la alti jurnaliști si analisti, pentru a face loc noilor achiziții.
 • @f
  @lol
  Saraci cu duhul mai sunteți măi oameni buni! Vedeți peste tot numai postaci PSD, eu sunt votant PNL de 20 de ani. Acum sa spui un adevăr e musai după mintea voastră comunistă că ești de la PSD pe principiul cine nu e cu noi e împotriva noastră. Sunteți spălați pe creier și nu realizați, asta e cel mai grav. Dpmdv va puteți lua de mână cu Digi, realitatea, antena 3, RTV că sunt o apă și un pământ, in oglindă unii la alții va uitați. Dar dacă va pare rău de propagandiștii de la Digi luați-i acasă și plătiți voi munca lor *** cat va ține buzunarul.
 • astia sunt trolii lui udrea sau trolii cariatului mustacios? ne vedem la alegeri, baieti, ,pregatiti-va si de niste reduceri de costuri dupa ce ia cariatul milionar cu echipa lui sub 30% :)))
 • Probabil singura dintre deciziile bune luate de management-ul digi24 în ultimă perioadă. Că sub acești oameni calitatea materialelor publicate pe site doar a scăzut.
 • Sper ca sa nu se inchida Digi sport. Digi24 nu mai are mult si se duce cosul de gunoi al istoriei, cu tot cu obositii aia de Prelipceanu si Muschiu' Vorbitor.
 • Ce interesante sunt comentariile la articolele despre posturile de știri. Apare multa lume care nu comentează la alte articole. Sa fie vorba despre postaci? :)) Aparent pentru persoanele astea, sa fii critic fata de guvern înseamnă sa faci propaganda. Bineînțeles, televiziunile care pupa partidul de la putere non stop nu fac propaganda. Ele sunt televiziuni patriote. Păcat ca nu ați trăit înainte de 1989. Nu va mai deranja libertatea de exprimare și gândire. :))
 • Daca tot au început să dea afara propagandiștii de pe site, să nu se oprească aici că e păcat de propagandiștii de pe sticlă să se simtă niste papagali singuri. Așa că hai curaj și cu prelipceanu și ctp. Vorba aia au plecat acasă oameni de la locale care munceau darmite sa tii cu salarii niste pierde-vară!
 • mai degraba ”decapati”, dar ati incurcat literele... Un gest normal, oricum semnau pe cate doua state de plata. In special ”turureaua”, care are ascendenta in asa ceva, taticu a primit diploma de la CNSAS.
 • :))))) Uau, DECAPITAT? Să fim serioși, au fost puși pe liber niște propagandiști plătiți mai mult decât era cazul. Când vine vremea reducerii de costuri, propagandiștii sunt primii care pleacă. Good job, Digi.
 • Colcaie de 'egzperti' in online-ul Erdeesh(nu numai la D24), toti cu salarii uriase care o freaca aiurea pe acolo cu rezultate evident, dezastruoase.

Trimite un comentariu