Skip to main content

Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, şeful site-ului, adjunctul lui şi doi redactori, concediaţi

 
Site-ul Digi 24, "decapitat": Dan Cristian Turturică, şeful site-ului, adjunctul lui şi doi redactori, concediaţi

Site-ul Digi 24 a rămas fără conducere editorială. Redactorul-şef al site-ului, redactorul-şef adjunct şi alţi doi jurnalişti au fost concediaţi.

Publicitate

Este vorba de Dan Cristian Turturică (şeful site-ului). Laurenţiu Mihu (redactor-şef adjunct), Doru Cireaşă (redactor economic) şi Andreea Nicolae (politic) sunt jurnaliştii care au fost concediaţi. Cei patru erau, totodată, şi editorialiştii site-ului de ştiri, care numără aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, jurnaliştii au fost anunţaţi, ieri, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de ştiri începând cu data de astăzi (1 martie). Motivul invocat ar ţine cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare.

Până la ora redactării ştirii, nu a fost încă numit un nou coordonator al site-ului, actualii angajaţi fiind în preaviz.

Toţi cei patru jurnalişti au venit la Digi 24 în urmă cu trei ani (în decembrie 2015). Ziariştii veneau de la România liberă, unde avuseseră poziţii similare (Turturică era redactor-şef, în timp ce Laurenţiu Mihu era adjunct) şi de unde au plecat în condiţii asemănătoare, după un conflict cu patronatul ziarului (familia Adamescu).

În luna februarie, site-ul Digi 24 a avut 37,5 milioane de afişări, de la aproape 6 milioane de clienţi unici (fiind pe poziţia a şaptea după numărul de unici şi în top 10 după afişări).

Citeşte şi: Dan Cristian Turturică şi o fostă echipă de RL se vor ocupa de un nou proiect online al Digi 24

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    DIGI 24 e ca marul ala frumos pe afara si cu viermele pe dinauntru

Trimite un comentariu

sus