Skip to main content

Starbucks încearcă un răspuns la ironia 5 To GO. „Rămâne cum am stabilit. #doarluni”

 
Starbucks încearcă un răspuns la ironia 5 To GO. „Rămâne cum am stabilit. #doarluni”

Rețeaua de cafenele Starbucks a venit astăzi cu o replică la mesajul viral lansat de 5 To Go.

„Rămâne cum am stabilit. #doar luni Short Latte este la 5 lei! Iar de marți până duminică avem aceeași cafea bună cu care v-am obișnuit!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Starbucks România

Publicitate

„Așa cum ne-am obișnuit clienții, Starbucks permanent inovează, testează, verifică dorințele acestora, iar această campanie a fost gândită pentru zilele mai dificile de luni când toată lumea are nevoie de două cafele în loc de una, la fel de bune ca în restul săptămânii”, au mai adăugata aceștia într-o declarație trimisă Paginademedia.ro. 

Mesajul postat pe Facebook de Starbucks România a venit cu o avalanșă de comentarii: „#nudoarluni”, „Slabut raspuns, Strabucks România” sau „#seputeamaibine”.  

Amintim că, lanțul local de cafenele 5 To GO a dat viralul săptămânii după ce a postat la Piața Unirii un banner care ironiza Starbucks. Mesajul a fost poziționat chiar sub un panou în care Starbucks anunța că în zilele de luni o Caffe Latte este 5 lei.

Imediat sub panoul faimosului lanț de cafenele a apărut un alt panou, mai mic. Simplu. Logoul 5 To Go însoțit de textul #NUDOARLUNI (Luni scris cu verde, culoarea Starbucks). Găsiți pe larg despre idee, AICI

UPDATE. 10.50. Reacție rapidă din partea 5 To GO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ni se par amuzante aceste contre, însă cei de la 5togo au spus încă de la început că publicul lor este un pic diferit de cel al Starbucks, prin urmare nu este chiar o bravură prea mare că împungi un pic un brand cu o clientelă cu mai mulți bani, deși tu la rându-ți nu ești cu mult mai sus decât snack-cafenelele Viva, și pierzi clienți mai degrabă în favoarea automatelor de cafea cu capsule, de la birouri, și nu din cauza lui Starbucks.

Trimite un comentariu