Skip to main content

CAMPANII. Irina Rimes și The Motans, muzică pentru reclama Lidl. Apa Nova a lansat un escape room

 
CAMPANII. Irina Rimes și The Motans, muzică pentru reclama Lidl. Apa Nova a lansat un escape room

CAMPANII. The Motans și Irina Rimes dau voce noii campanii de la Lidl, „Viața de familie nu e cum te aștepți. E mai tare”. Apa Nova a lansat un escape room "personalizat": o cameră cu un scenariu dintr-un viitor "post-apocaliptic".

Publicitate

Detalii despre campanii, în continuare:

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans și Irina Rimes semnează coloana sonoră a noului spot Lidl.

Scenariul spotului, pe scurt: povestea a doi tineri, parcurgând etapele relației lor, de la momentul când fac cunoștință, până când își întemeiază o familie.

Povestea celor doi tineri este spusă prin versurile piesei Poem, semnată de The Motans și Irina Rimes. „Viața de familie nu e cum te aștepți. E mai tare” beneficiază de o campanie integrată, care va include componente TV, radio, OOH, online, PR și Social media.

VIDEO. Spot Lidl România

Scenariu post-apocaliptic într-un escape lansat de Apa Nova

Este anul 2143, un „mare război” a avut loc, iar un grup de oameni trebuie să repare o veche stație de tratare a apei. Nu, nu este scenariul unui film, ci a unui joc, parte a unei campanii, lansat de Apa Nova într-o cameră interactivă. 

Compania care se ocupă cu alimentarea apei potabile în București și-a lansat un escape room, adică o cameră din care jucătorii trebuie să „evadeze” după ce rezolvă o serie de ghicitori. 

Ideea jocului pornește exact de la procesul prin care apa devine bună de băut. Mai exact, camera se numește „H2Out”, iar totul pleacă de la un scenariu apocaliptic, ce se petrece în București, anul 2143. Marele război declanșat de lipsa apei potabile s-a încheiat. În urma lui, au rămas doar ruine și furtunile violente de nisip.

Pe locul fostului oraș București, supraviețuitorii au repus în funcțiune o mică stație de tratare a apei. Echipa de jucători trebuie să rezolve o serie de ghicitori prin care apa devine potabilă. 

Escape room-ul se găsește pe strada Sergent Năstase Pamfil numărul 38 (sediul Captive Escape Room). 

GALERIE FOTO

 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu