Skip to main content

„Cântă acum cu mine” cântă mai târziu. Emisiunea de pe Pro TV, scoasă din prime-time

 
„Cântă acum cu mine” cântă mai târziu. Emisiunea de pe Pro TV, scoasă din prime-time

Schimbare în grila de duminică a Pro TV. Emisiunea „Cântă acum cu mine” se mută mai târziu. Începând de duminică, 14 aprilie, se vede de la ora 23:00, scrie TVMania. Până acum talent show-ul prezentat de Cabral era programat de la ora 20:00. Practic, emisiunea a fost scoasă din intervalul de mare audienţă (prime-time), 19.00 - 23.00.

Publicitate

În loc, postul de televiziune a programat filme de acţiune

  • Duminică, 14 aprilie, de la ora 20:00 - Băieţi răi 2, cu Will Smith
  • Duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00 - X-Men de la origini: Wolverine

Emisiunea a mai trecut printr-o modificare la scurt timp după ce intrat pe post, la începutul lunii martie. După doar o ediţie, show-ul a fost programat din două în două săptămâni.

A revenit apoi la programul săptămânal, chiar de duminica trecută. Acum rămâne în fiecare în fiecare săptămână, dar la oră mai târzie, 23.00.

La ultima ediţie, din 7 aprilie, show-ul a fost surclasat în audienţe de Asia Express, emisiunea concurentă. Pe publicul tânăr, Asia Express a avut cifre duble faţă de „Cântă acum cu mine” (Pe larg, AICI).

De asemenea, ediţia de debut a emsiunii a fost depăşită pe publicul comercial.

Despre format:

Un concurent cântă pe scenă în faţa unui public format din 100 de juraţi - oameni din industria muzicală.

Dacă un juraţi apreciază concurentul, se ridică în picioare şi începe să cânte împreună cu el (la formatul original BBC a existat un concurent la care au cântat împreună cu el toţi cei 100 de juraţi). Emisiunea are opt ediţii şi a fost filmată deja integral în Polonia, la Varşovia.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sergiu Sergiu
    În juriu, sa port stema shi drapelul țării care amenință România, e josnic
  •  Doina Iordachescu Doina Iordachescu
    Consider ca nu este o emisiune sa fie data la ora23....suntem totusi unii care am vrea sa o vedem la o ora normala decat sa vedem niste tampenii de filme cu impuscaturi continui!!
  •  Doina Iordachescu Doina Iordachescu
    Consider ca nu este o emisiune sa fie data la ora23....suntem totusi unii care am vrea sa o vedem la o ora normala decat sa vedem niste tampenii de filme cu impuscaturi continui!!
  • Alexandru Alexandru
    Bine au facut ca au schimbat ora desi bine era s-o anuleze detot. Ce ma enerveaza emisiunile culinare si astea muzicale puse de la ora 8 seara. *** puneti emisiunile culinare dimineata si cele muzicale la amiaza ca sincer cum *** sa stau la ora 8 sa ma uit la emisiune culinara cand ar trebui sa adorm cu gandu la ce porcari au gatit aia si sincer m-am plictisit de atatea emisiuni muzicale la PRO, dati filme frate nu mai dati prosti, daca vreau muzica e plin Youtube.
  • Allex Allex
    Cu regret, dar aceast sezon de iarnă-primăvară mi se pare cel mai slab din istoria Pro Tv. Nu neapărat din pricina cifrelor, ci cât al conținutului producțiilor. Nu regăsesc dinamismul de odinioară, mai deloc. Dacă în grilă nu exista rgt, probabil ar fi fost pe locul 2 în Prime Time în acastă perioadă.
  • Danny Danny
    Nu prea are audiente bune, de ce?
    De fapt, ce voiam eu sa intreb este de ce a fost filmata in Polonia, de ce sa cari atata lume ( prezentator, concurenti, jurati, public) pana acolo, au atatia bani de cheltuiala, nu mai erau studiouri in Romania?
  • marian marian
    D eu cred ca au incercat sa vada daca merge dar au dat-o in bara , parerea mea este ca trebuia bagata joia dupa Las Fierbunti , sau la vara , in lipsa de altceva au mai avut o emisiune culinara au scos-o si au bagat-o in vara si a avut audienta mai buna , parerea mea este ca Ferma ajungea doua zile ca si asa vad ca primeste numai amenzi si somati , sau au vrut sa-i dea si Loredanei ceva de lucru ,
  • D D
    Pe site-ul "tvmania" scrie: "Filmată în Polonia, la Varșovia, „Cântă acum cu mine' are 8 ediții."
    Pentru 8 episoade, la ce te-ai mai obosit sa faci emisiunea...
  • D D
    Trebuia scoasa din grila saptamana aceasta si pusa pe 21 aprilie la ora 20:00; la "bataie" cu serialul lui Stefan Banica.

Trimite un comentariu

sus