Skip to main content

FOTO. Insula iubirii revine cu un nou sezon. Cine sunt cuplurile care merg în Thailanda pentru a-și testa relațiile

 
FOTO. Insula iubirii revine cu un nou sezon. Cine sunt cuplurile care merg în Thailanda pentru a-și testa relațiile

GALERIE FOTO. Insula iubirii revine cu sezonul cinci astăzi, 22 aprilie, de la ora 20:00 la Antena 1. Postul de televiziune a anunțat cele patru cupluri care își vor „testa” relațiile în reality-show-ul prezentat de Radu Vâlcan. 

Cuplurile care merg în Thailanda, în continuare: 

Publicitate

Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an:

„Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă”, a spus Eusebiu.

„Dacă până la vârsta aceasta nu a reușit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu”, mai spune Eusebiu.

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost primul iubit al tinerei.

„Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa.

Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra a spus că acesta este bărbatul vieții ei.

„Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. ”Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susține Costas. 

Aurel și Diana, doi foști concurenți, revin în Thailanda. Au concurat în sezonul trecut, dar cu parteneri diferiți. Amândoi au cedat „tentației”. 

”Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, apsus Diana. 

DESPRE FORMAT. Cupluri care vor să-și „testeze” relația locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieți cu băieți. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relațiile concurenților.

GALERIE FOTO. 

 • Aurel și Diana, doi foști concurenți, revin în Thailanda. Au concurat în sezonul trecut, dar cu parteneri diferiți. Amândoi au cedat „tentației”.
 • Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.
 • Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei.
 • eodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Vezi "milica"; unde era "postacul antenist". De aceea critici alte posturi TV, si lauzi doar "Antena 1".
 • Stapanul audientelor, daca era cum zici tu antenuta era in slavi pana acuma scria pe toate site-urile de propaganda , am vazut un pic din el dar este mediocru realizat si cu un umor de doi lei ,
 • Exact cum te uiti tu toata ziua la "Antena 1".
  Si a zis bine "mile milogul". Zici ca nu te uiti la "Insula Iubirii", dar stii cand a fost filmat sezonul ? Sau lucrezi la "antene" ?
 • Mile, "Aurel și Diana, doi foști concurenți, revin în Thailanda. Au concurat în sezonul trecut, dar cu parteneri diferiți". Cu alte cuvinte, daca "emisiunea a fost filmata anul trecut in februarie, doua sezoane unu dupa altul", asa cum sustii, cum vine asta cu Aurel și Diana ? Putina logica nu strica nimanui.
 • Puțină inteligenta pe aici. Urmăriți în paralel ferma si insula, poate asa înțelegeți că nu se pot compara cele două emisiuni.

  Astept însă titluri de la paginademedia de genul celor pe care pro le primește pentru 5 minute. Aveti 3 ore de imagini pe zi. Ia sa vedem cum incepe "săptămâna mare la antena "? Vor fi?
 • Haide, bai, doar 4 cupluri si din astea unul care a mai fost - cu parteneri diferiti - in sezonul trecut. Chiar nu se gaseau altii care sa "joace" dupa scenariul producatorilor ?
 • Exact cum iti place tie "Insula Iubirii". Nu ?

  Si "paginademedia" ? Stirea cu audientele serialului lui Banica unde e ? Oare sta mai bine la pensionari, "milica ?

Trimite un comentariu