Skip to main content

FOTO. Insula iubirii revine cu un nou sezon. Cine sunt cuplurile care merg în Thailanda pentru a-şi testa relaţiile

 
FOTO. Insula iubirii revine cu un nou sezon. Cine sunt cuplurile care merg în Thailanda pentru a-şi testa relaţiile

GALERIE FOTO. Insula iubirii revine cu sezonul cinci astăzi, 22 aprilie, de la ora 20:00 la Antena 1. Postul de televiziune a anunţat cele patru cupluri care îşi vor „testa” relaţiile în reality-show-ul prezentat de Radu Vâlcan.

Publicitate

Cuplurile care merg în Thailanda, în continuare:

Teodora (34 de ani) şi Eusebiu (37 de ani) au o relaţie de un an:

„Nu cred că am trăit vreodată o iubire intensă”, a spus Eusebiu.

„Dacă până la vârsta aceasta nu a reuşit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu”, mai spune Eusebiu.

Denisa (21 de ani) şi Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani şi se gândesc deja la următorul pas în relaţia lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost primul iubit al tinerei.

„Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, a spus Denisa.

Geanina (20 de ani) şi Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra a spus că acesta este bărbatul vieţii ei.

„Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deşteaptă, pentru că aşa m-a făcut pe mine să fiu, asta îşi doreşte”, a mărturisit Geanina, cunoscând dorinţele partenerului său. ”Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susţine Costas.

Aurel şi Diana, doi foşti concurenţi, revin în Thailanda. Au concurat în sezonul trecut, dar cu parteneri diferiţi. Amândoi au cedat „tentaţiei”.

”Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, apsus Diana.

DESPRE FORMAT. Cupluri care vor să-şi „testeze” relaţia locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieţi cu băieţi. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relaţiile concurenţilor.

GALERIE FOTO.

  • Aurel şi Diana, doi foşti concurenţi, revin în Thailanda. Au concurat în sezonul trecut, dar cu parteneri diferiţi. Amândoi au cedat „tentaţiei”.
  • Denisa (21 de ani) şi Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani şi se gândesc deja la următorul pas în relaţia lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind şi primul iubit al tinerei.
  • Geanina (20 de ani) şi Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani, iar tânăra mărturiseşte că acesta este bărbatul vieţii ei.
  • eodora (34 de ani) şi Eusebiu (37 de ani) au o relaţie de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon şi au surprins echipa cu dezinvoltura lor.
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Stapanul audientelor Stapanul audientelor
    @marian: esti prost rau.
  • D D
    Vezi "milica"; unde era "postacul antenist". De aceea critici alte posturi TV, si lauzi doar "Antena 1".
  • Schwarzenegger Schwarzenegger
    Doamnelor, domnisoarelor si babelor - incepe inca un sezon de mizerie absoluta ! Spor la pierdut timpul.
  • marian marian
    Stapanul audientelor, daca era cum zici tu antenuta era in slavi pana acuma scria pe toate site-urile de propaganda , am vazut un pic din el dar este mediocru realizat si cu un umor de doi lei ,
  • mile mile
    eu zic ca imi place antena , dar voi nu aveti curaj sa recunoasteti cu pro tv
  • D D
    Exact cum te uiti tu toata ziua la "Antena 1".
    Si a zis bine "mile milogul". Zici ca nu te uiti la "Insula Iubirii", dar stii cand a fost filmat sezonul ? Sau lucrezi la "antene" ?
  • mile mile
    geo, au fost in sezonul 3 , nu te baga daca nu intelegi
  • mile mile
    atunci doru nu te mai agita , cine nu te lasa sa te uiti la pro tv toata ziua
  • geo geo
    Mile, "Aurel și Diana, doi foști concurenți, revin în Thailanda. Au concurat în sezonul trecut, dar cu parteneri diferiți". Cu alte cuvinte, daca "emisiunea a fost filmata anul trecut in februarie, doua sezoane unu dupa altul", asa cum sustii, cum vine asta cu Aurel și Diana ? Putina logica nu strica nimanui.
  • mile milogul mile milogul
    cica lui mile nu ii place emisiunea dar stie cand a fost filmata
    hahahaha
  • Stapanul audientelor Stapanul audientelor
    “Liber ca pasarea cerului” a fost lider de liata pe 18-49. Adica pe “comercial”. Petrisor o sa afle mai tarziu. Astept parerile voastre!
  • F F
    Puțină inteligenta pe aici. Urmăriți în paralel ferma si insula, poate asa înțelegeți că nu se pot compara cele două emisiuni.

    Astept însă titluri de la paginademedia de genul celor pe care pro le primește pentru 5 minute. Aveti 3 ore de imagini pe zi. Ia sa vedem cum incepe "săptămâna mare la antena "? Vor fi?
  • mile mile
    emisiunea a fost filmata anul trecut in februarie, doua sezoane unu dupa altul
  • geo geo
    Haide, bai, doar 4 cupluri si din astea unul care a mai fost - cu parteneri diferiti - in sezonul trecut. Chiar nu se gaseau altii care sa "joace" dupa scenariul producatorilor ?
  • D D
    Exact cum iti place tie "Insula Iubirii". Nu ?

    Si "paginademedia" ? Stirea cu audientele serialului lui Banica unde e ? Oare sta mai bine la pensionari, "milica ?

Trimite un comentariu

sus