Skip to main content

DATABASE. Ultimul film din seria Avengers vine şi în România, mâine. La avanpremiera au fost nume ca BRomania, Andreea Bălan sau Smiley

 
DATABASE. Ultimul film din seria Avengers vine şi în România, mâine. La avanpremiera au fost nume ca BRomania, Andreea Bălan sau Smiley

Ultimul film din seria „Avengers” vine şi în cinematografele din România. „Avengers: Endgame/Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, intră în cinematografele din România pe 26 aprilie.

Publicitate

Aseară, fanii Marvel din mass-media, social media şi entertainment au avut parte proiecţia specială a filmului, la avanpremiera de la Cinema City AFI Cotroceni.

Sala IMAX s-a bucurat de energia şi entuziasmul celor peste 300 de invitaţi, fiind prezenţi BRomania, Andreea Bălan, Smiley, Virgil Godeanu, Radu Andrei (Cafea Albă), Wilmark, Nicoleta Nucă, Alex Bogdan, Dorin Chioţea, Ana şi Virgil Stănescu, Ştefan Floroaica, Andrei Leonte, Oana Tache, Ionuţ Bodonea, Adrian Dan, Andrei Ştefan, Alex Damian, Cristina Almăşan, Dana Bacinschi, Raul Gheba, Oana Coşbuc, Vitalie Cojocari şi nu numai.

Pelicula „Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” înseamnă trei ore de tensiune şi aventură în care stai cu sufletul la gură. După 10 filme cu Răzbunători şi 11 ani de Univers Marvel cu super eroi, se încheie şirul unor aventuri memorabile şi restabileşte ordinea mult aşteptată de fanii francizei, după cataclismul care a decimat prea mulţi super eroi în precedenta producţie din serie.

Filmul „Avengers:Endgame” este regizat de fraţii Anthony şi Joe Russo şi este realizat după un scenariu original semnat de Christopher Markus & Stephen McFeely.

Bazat pe celebra seria de benzi desenate Marvel, publicate prima dată în 1963, „Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” continuă aventurile descrise în atâtea filme cu supereroi care poartă semnătura Marvel.

A avut un fulminant succes la public, franciza Avengers a avut parte de o călătorie cinematografică fără precedent, trecând prin câteva galaxii de-a lungul celor 11 ani ai Universului Marvel.

„Unicitatea filmelor Marvel este reprezentată de inter-conexiunile care se realizează între filme şi personaje, construind un univers vast creativ dar şi o strategie imbatabilă pe termen lung pentru studiouri. Sunt sigură că filmul „Avengers:Endgame” va stârni lungi dezbateri, dar nu va dezamăgi nici o secundă fanii şi va cuceri din nou publicul românesc devenind un nou succes de box-office.” a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film România.

GALERIE FOTO

„Cele mai importante detalii despre acţiunea acestui film au fost ţinute în secret, ceea ce a generat numeroase speculaţii în rândul fanilor nerăbdători. Plecând de la nivelul ridicat de aşteptări al publicului, campania noastră de promovare a fost creată ţinând cont de audienţă şi livrabile, folosind un mix de instrumente: interviuri, ştiri, materiale dedicate la radio şi televiziuni, vlogging, conţinut atractiv în social media cu ajutorul influenţatorilor fani Marvel”, a menţionat Raluca Zamfir, Managing Partner RAN Events.

Universul Marvel, un succes demn de Cartea Recordurilor

Pe 2 mai 2008 s-a lansat Universul Cinematografic Marvel, odată cu premiera filmului “Omul de Fier”, care s-a dovedit un blockbuster memorabil, fiind încă reperul Marvel în materie de succes şi vânzări.

În cei 11 de la această lansare, Marvel a produs şase filme care au încasat, fiecare, peste un miliard de dolari. În total, studiourile au încasat peste 19 miliarde de dolari din 21 de filme cu super eroi Marvel.

`La Marvel, am căutat mereu să avem personaje cu care oamenii se pot identifica. Avem personaje feminine puternice în filmele noastre şi încercăm mereu să spunem o poveste despre femei, bărbaţi, oameni de toate culorile şi credinţele. Trăim într-o lume diversă şi facem eforturi ca filmele noastre să redea asta cât mai bine. Ăsta e unul dintre motivele pentru care filmele noastre sunt aşa de populare, fiecare găseşte câte ceva cu care poate relaţiona”, explică producătorul executiv Louis D’Esposito, care este şi co-preşedintele Studiourilor Marvel,

`Avengers: Endgame /Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” are premiera în România pe 26 aprilie şi este distribuit de Forum Film, fiind disponibil în formatele 3D şi IMAX 3D

Sinopsis

Plutind în voia sorţii, în adâncul spaţiului, fără apă sau mâncare şi cu rezervele de aer pe terminate, Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranţa că, într-o bună zi, probabil mult după ce el nu va mai fi decât un schelet mumificat la bordul unei nave în derivă, vorbele lui vor ajunge la destinatar.

Între timp, Răzbunătorii care au supravieţuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete, adică Thor, Black Widow, Captain America şi Bruce Banner (cu Hulk făcut ghem de frică şi încă reticent la ideea de a-şi arăta faţa în public), încearcă să găsească o cale de a-şi salva prietenii, aliaţii şi, mă rog, acea jumătate de univers care nu a supravieţuit semi-zeului malefic ce a nimicit viaţa pe o scară greu de imaginat

VIDEO - Marvel Studios’ Avengers: Endgame | “To the End”

VIDEO - Răzbunătorii: Sfârşitul jocului (Avengers: Endgame)

Ce este Paginademedia Database:

Pachetul Database este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea Database sunt prezentate detaliat serviciile companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Secţiunea Paginademedia Database este vizibilă în Home-Page, iar companiile prezente sunt afişate alternativ, la fiecare refresh al site-ului. Toate prezentările sunt listate în categoria Paginademedia Database.

Lista completă a companiilor din secţiunea Paginademedia Database, aici.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicolae Petre Nicolae Petre
    10 filme? Cine a numărat? Sunt 22.
  • mile mile
    ce te apuca cris, ai fost tu la opera saptamana asta ***
  • Cris Cris
    Lăsați vremea la de doi bani,cu festivismul asta ceaușist,cu *** si pitipoance..cica"staruri"..adevarul e ca prostimea româna are niste gusturi..ăștia, pe unde au dat cu ..sapa..cu ce,au influentat cultura romana,in afara de sex,***,amantlacuri,msnele,***,etc..vai de capul vostru,astia denla paginademedia ,ce promovați, incultura,***,prostia,badaranismul,nesimțirea.. *** ***..

Trimite un comentariu

sus