Skip to main content

Enoiu, McCann: O să avem un spot cu Messi, Suarez, Pique făcut de români

 
Enoiu, McCann: O să avem un spot cu Messi, Suarez, Pique făcut de români

VIDEO. Ce legătură are McCann România cu echipa FC Barcelona? Un spot publicitar.

Bogdan Enoiu, fondatorul McCann România, a dezvăluit, la Interviurile Paginademedia.ro că fotbaliștii echipei FC Barcelona se vor vedea, la nivel internațional, într-un spot după o idee românească.

Publicitate

Bogdan Enoiu:

„Gândește-te că în februarie, agenția pe care o conduc a filmat la Barcelona, cu Messi un spot. O să-l vedeți începând cu luna septembrie. Va rula în toată lumea”, a spus Enoiu, la interviurile Paginademedia LIVE.

Publicitarul nu a precizat pentru ce brand va fi reclama, doar că se va vedea din această toamnă.

Bogdan Enoiu:

„E un spot filmat la Barcelona, după ideea McCann România. Ne-am descurcat prin creativitate. Sunt echipe foarte bune, care au făcut totul posibil. Este o filmare pentru unul din clienții noștri și continuă. Vor fi Messi, Suarez, Pique și Ter Stegen.”

FOTO. Bogdan Enoiu și Messi, la Barcelona

Publicitarul Bogdan Enoiu și antreprenoul Valentin Radu au fost invitați la Interviurile Paginademedia.ro. Un interviu la care Enoiu a vorbit despre noul lui business - Flow, închiriere de trotinete electrice, unde deține 40% - dar și despre publicitate și creativitate.

VIDEO. Bogdan Enoiu, despre spotul publicitar cu echipa FC Barcelona, realizat de McCann Romania

VIDEO. Vezi interviul cu Bogdan Enoiu și Valentin Radu, integral, AICI

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce poza de om disperat sa se uite și Messi in ochii lui măcar o dată! Chelul asta e unul dintre *** tăi, saitdemedia? Cum ***, cum se umple saitul de "știri". Băi, nație, tristă *** asta!

Trimite un comentariu