Skip to main content

Emisiunea lui Cătălin Ştefănescu se întoarce în această duminică la TVR. Ce invitaţi va avea?

 
Emisiunea lui Cătălin Ştefănescu se întoarce în această duminică la TVR. Ce invitaţi va avea?

Emisiunea Garantat 100%, moderată de Cătălin Ştefănescu, va avea un nou sezon.

Publicitate

Prima ediţie cu regizorul Andrei Şerban ca invitat va fi difuzată la TVR 1 duminică, 21 aprilie, de la ora 23:00.

Sezonul 39 al emisiunii Garantat 100% îi va avea printre invitaţi pe Laura Bretan, câştigătoarea Românii au talent şi finalistă la America's got talent, Silvian Cenţiu, care se ocupă cu imaginea Statelor Unite ale Americii şi Florica Zaharia, care a condus un departament din cadrul Muzeului Contemporan de Artă din New York.

Primul invitat, Andrei Şerban, a regizat filme şi piese de teatru în Statele Unite ale Americii şi România. Regizorul va discuta cu realizatorul Cătălin Ştefănescu despre activitatea regizorală din străinătate şi cum arată în prezent România.

Cătălin Ştefănescu, realizatorul emisiunii Garantat 100%:

„De 20 de ani garantez pentru farmecul personalităţilor care se mărturisesc în faţa telespectatorilor. Şi pentru poveştile fabuloase pe care le împart cu ei.

În primele patru ediţii, vă propunem întâlniri cu români foarte apreciaţi în Statele Unite ale Americii. Felurile în care fiecare dintre ei se raportează la România, relaţiile păstrate cu ţara şi modul în care aleg să participe acum la viaţa locului din care provin, toate acestea se transformă într-un adevărat spectacol al unor poveşti de viaţă din care fiecare dintre noi are câte ceva de învăţat”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus