Skip to main content

Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleacă din compania lui Adrian Sârbu

 
indira-crasnea-mediafax-foto-andreea-balaurea-resize
indira-crasnea-mediafax-foto-andreea-balaurea-resize

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajaţi ai Mediafax, părăseşte grupul de presă după 25 de ani. Jurnalista a fost în ultima perioadă redactor-şef al publicaţiei „Monitorul apărării şi Securităţii”, parte a Mediafax.

Publicitate

Anunţul a fost făcut chiar de Indira Crasnea, pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj simplu: „Sfârşit de capitol. După 25 de ani”.

Contactată de Paginademedia.ro, jurnalista a confirmat plecarea, însă nu a dorit să vorbească despre planurile de viitor.

Indira a lucrat în agenţia de presă Mediafax, fondată de Adrian Sârbu, în 1994, la scurt timp de la lansarea agenţiei. A venit de la ziarul Ora (după desfiinţarea publicaţiei), odată cu Cristi Dimitriu, Cristian Hostiuc, Elvira Gheorghiţă şi Cristi Popa.

De-a lungul anilor a fost reporter Mediafax, comentator, editor, iar în 2006 a devenit editor-şef adjunct.

În 2016, Indira Crasnea a fost devenit editor-şef Mediafax. Numirea ei a venit după ce agenţia a fost lovită de un val de demisii, printre care directorul editorial Cristi Dimitriu, editorul-şef de atunci, Mona Hera, dar şi numeroşi jurnalişti. Cei mai mulţi s-au alăturat noului proiect de agenţie News.ro lansat de Orlando Nicoară.

Indira Crasnea a fost de-a lungul timpului şi preşedinte al Clubului Român de Presă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus