Skip to main content

Indira Crasnea, numită editor-șef la Mediafax, după plecarea Monei Hera

 
Indira Crasnea, numită editor-șef la Mediafax, după plecarea Monei Hera
Indira Crasnea - Mediafax. Foto: Andreea Balaurea
Indira Crasnea, care până acum a ocupat funcția de redactor-șef adjunct, a fost numită în poziția de editor șef, din 15 ianuarie 2016, după demisia Monei Hera. Indira Crasnea lucrează la Mediafax din 1994 ca reporter, comentator, editor.

Din 2006, a ocupat funcţia de editor-şef adjunct. Adrian Sârbu, directorul general și acționarul majoritar al Mediafax Group: "Indira este un profesionist remarcabil, un coleg şi un şef respectat. Astăzi, când generaţiile şi produsele se schimbă, în pas cu cerinţele clienţilor şi ale audienţei, prezenţa Indirei în fruntea echipei editoriale garantează perpetuarea valorilor profesionale pe care Mediafax le-a promovat şi impus singular în media românească în ultimii 25 de ani"

Indira Crasnea: "Am acceptat această provocare într-un moment de inflexiune pentru agenţie şi industria media. Obiectivul meu primordial este continuarea activităţii editoriale la aceiaşi parametrii care au consacrat Mediafax drept una dintre cele mai stimate companii media din România", a spus Indira Crasnea.

CONTEXT. Numirea Indirei Crasnea la cârma editorială a Mediafax vine după ce săptămâna trecută agenția de presă a fost lovită de un val de demisii. Marți, Mona Hera și-a prezentat demsia, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI. Următoarea zi a urmat directorul editorial al agenției, Cristi Dimitriu, Livia Ispas, redactor-șef adjunct și mai mulți jurnaliști ai agenției (pe, larg AICI). Este vorba de aproximativ 20 de oameni, potrivit informațiilor paginademedia, care ar reprezenta aproape jumătate din redacția agenției deținute de Adrian Sârbu.

Publicitate

Tot săptămîna trecută, Sârbu i-a convicat pe demisionari la o ședință prin care le-a solicitat să asigure „o tranziție ușoară” în următoarea perioadă. În plus, le-a spus acestora că se pot răzgândi până a doua zi.

Pe de altă parte, Adrian Sârbu a avut o discuție și cu cei care nu își dăduseră demisia până la momentul respectiv și cărora le-a transmis să se concentreze în următoarea perioadă în cazul preluării atribuțiilor de la demisionari. Sârbu le-a mai spus jurnaliștilor că intenționează să facă „Pro TV-ul anului 2016”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ma intreb daca era la fel in ultimele zile ale sectei sinucigase din Jamestown. Lumea pleaca, dar doi-trei ciraci continua sa il venereze pe Maestru. Maestrul continua sa se creada Mesia, si ii gratuleaza pe ciraci cu posturi de conducere in biserica decimata. In curand vor lua cianura, ca sa nu se dea batuti in fata unei imaginare conspiratii mondiale.
  • Sa plece toti, nu mai sunt bani de buchetele de ghiocei sau lalele (sau pana la urma plicuri de cash), nu mai pot sa-mi sustin ultima stoarfha, pai pentru ce fac business???? Sunt mogul, shogun, bossul de la pro, unicul, patronul/genialul nepereche! Fac noul protv al anului 2016 (in vise erotice!), ma bat cu sistemul (rau, f rau ca nu vrea sa ma lase sa nu platesc taxe!), sunt unic, sunt adorabil, femeile ma iubeste, si urmeaza muuuulti ani de puscaie!

Trimite un comentariu