Skip to main content

Joaquin Bonilla este noul Executive Creative Director la Golin

 
Joaquin Bonilla este noul Executive Creative Director la Golin

Joaquin Bonilla, fost Managing Director și unul dintre fondatorii Wunderman, este noul Executive Creative Director al agenției Golin, agenție de PR parte a grupului Lowe.

Publicitate

Mutarea lui Bonilla vine la câteva lui după ce agenția Wunderman a fuzionat cu Oglivy România.

Acesta va fi responsabil de dezvoltarea și consolidarea soluțiilor creative oferite clienților agentiei, alături de Irina Guțan (Copywriter) și Emanuel Ignat (Art Director), care completează echipa de creație Golin, spun reprezentanții agenției.

Cei trei se vor ocupa de construirea campaniilor creative ale diviziilor Consumer și Corporate din cadrul agenției și vor întregi competențele The Bridge, departamentul de social media și digital PR al agenției.

Joaquin Bonilla, Executive Creative Director Golin:

„Mă bucur că am oportunitatea de a mă alătura echipei de aur Golin. Sunt încântat să îmi folosesc energia și pasiunea creativă pentru clienții agenției, jucători de top în industriile lor, branduri și companii pentru care orice creativ din piață would really kill.

Cred în creativitate în toate formele ei, și mai ales în PR, și sunt convins că, împreună cu noul departament de creație al agenției, vom duce mai departe povestea de succes pe care Golin o scrie de atâția ani pe piața românească”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bai baiatule, ce m -am speriat. Am crezut că vine vreun reptilian, ceva. M-am distrat mereu piata de publicitate din Romania și personajele exotice din ea. E un fel de "Bravo, ai stil!" Varianta Las Fierbinți. La fața sărăcie e in domeniu și la cate clișee copiate, nici nu putea fi altfel. Anyway, wellcome Ioachime.
  • Domnul din poză pare foarte nemulțumit și fioros. Sau așa zâmbește el? Și încă o chestie: cum se încheie cei 8 nasturi de la haină?

Trimite un comentariu