Skip to main content

PARTENERIAT. Talent-show-urile TV au dat distribuția show-ului We Will Rock You. Nume de la Vocea, Got Talent, Te cunosc de undeva și Ultimul trib

 
PARTENERIAT. Talent-show-urile TV au dat distribuția show-ului We Will Rock You. Nume de la Vocea, Got Talent, Te cunosc de undeva și Ultimul trib

PARTENERIAT. Vocea României, Românii au talent, Te cunosc de undeva, Megastar, Ultimul trib. Sunt talent-show-uri TV în care s-au remarcat actorii și dansatorii din musicalul We Will Rock You, care va avea premiera în România în această săptămână.

Publicitate

Aproape jumătate din distribuție - mai exact 10 din cei 25 de actori, au apărut în show-uri TV, de la Loredana la Emil Rengle.

Cine sunt ei, în continuare.

Înainte, câteva detalii despre spectactol: trei reprezentații vor fi în această săptămână cu We Will Rock You: pe 10, pe 11 și pe 12 aprilie, la Sala Palatului. Regia și coregrafia We Will Rock You este semnată de Răzvan Mazilu, iar producția îi aparține lui Andrei Boncea, prin WonderTheatre.

Cu o scenă care amintește de spectacolele trupei Queen, cu costume influențate de creațiile iconice ale marilor designeri, cu unii dintre cei mai importanți artiști din muzică (Loredana) sau teatru (Răzvan Vasilescu), We Will Rock You e o demonstrație că se poate face divertisment de calitate pentru audiențe foarte mari. Spectacolul are trei reprezentații consecutive la Sala Palatului și mai sunt foarte puține bilete la vânzare.

10 dintre cei 25 de actori și dansatori din super musicalul We Will Rock You, concurenți la emisiuni talent show-uri

Dintre tinerii din We Will Rock You avem așa:

 • Adi Nour, Ciprian Teodorescu, Mara Captaru, Luiza Cobori, Maria Alexievici au participat la Vocea României
 • Lucian Ionescu a fost la Te Cunosc de Undeva (unde a câștigat ediția în care l-a “interpretat” pe Freddie Mercury)
 • Alexa Niculae a fost vedetă în Megastar
 • Silviu Mircescu, participant la Ultimul Trib.
 • Emil Rengle, câștigătorul ediției din 2018 a emisiunii cu cea mai mare audiență, Românii au Talent, apare în We Will Rock You într-un rol creat special de Răzvan Mazilu pentru talentatul dansator.
 • Tot la Românii au Talent a participat și Alex Ștefănescu, unul din membrii distribuției dar și cel care semnează traducerea și adaptarea libretului lui Ben Elton.

Lor li se alătură Loredana, cel mai versatil și mai inovator dintre cântăreții români, care a fost jurat la Vocea României timp de 7 ani, iar acum este liderul celor 100 de jurati din Cântă acum cu mine, artist care mai are în palmares și o serie importantă de filme și seriale de televiziune.

Echipa e competată de prezența lui Răzvan Vasilescu, unul dintre cei mai buni actori de teatru și film, actor de prezența căruia publicul se bucură acum și în seriale ca Las Fierbinți la PRO TV sau Liber ca Pasărea Cerului, în curând la Antena 1.

Nu întâmplator, We Will Rock You este produs în România de Andrei Boncea, producător de film și de televiziune, prin compania Wondertheatre, aceeasi care a co-produs și Mamma Mia!, unul dintre musicalurile cu cel mai mare succes la public realizat până acum în România cu peste 20.000 de spectatori în primul an de la premieră.

Distribuția completă: Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Căptaru, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniță, Ion Radu Burlan, Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu, Horea Suciu, Traian Măicănescu, George C Vasile și, special guset stars, Emil Rengle împreună cu dansatoarele Anais si Tiffany.

GALERIE FOTO. Actorii din We Will Rock You care au apărut în show-uri TV

 • Adrian Nour
 • Alex Stefanescu
 • Alexa Niculae
 • Ciprian Teodorescu
 • Emil Rengle
 • Loredana Groza
 • Lucian Ionescu
 • Luiza Cobori
 • Mara Captaru
 • Maria Alexievici
 • Mihai Muntenita
 • Radu Mitrea
 • Razvan Vasilescu
 • Silviu Mircescu
 • Traian Maicanescu

Despre influența internetului și a televiziunii

Scris în 2002 de Ben Elton, musicalul We Will Rock You, montat în premieră în România este mai actual ca oricând.

Pe structura a 22 dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Queen, musicalul spune o poveste din viitor în care copiii nu mai au prieteni decât în mediul virtual, sunt toți uniformizați în vestimentație și în gândire, iar televiziunile – prin talent show-uri – au dus la promovarea unor artiști care produc doar sunete electronice.

În plus, o corporație care produce jocuri – Global Soft - le controlează mințile și mailurile tinerilor, muzica live a fost interzisă pentru că poate genera emoții care nu pot fi anticipate și au fost distruse toate instrumentele muzicale.

Totul e prezentat sub forma unei metafore - semnal de alarmă pentru felul în care cresc astăzi tinerii, dominați de tehnologie, de influencers, de numărul de “folowers” în social media și de dorința de a arăta tot mai mult asemeni celor care au succes în online.

Despre muzica și filmele care rămân în istorie

Spectacolul montant de Răzvan Mazilu la București (care realizează și coregrafia, dar și costumele) propune discret și câteva teme din muzica și filmele iubite de generații întregi: copiii din viitor au drept jucării globuri pământești din baloane uriașe, care amintesc de Dictatorul lui Charlie Chaplin.

Armata șefei corporației Global Soft – Killer Queen pare scoasă dintre soldații din Star Wars, în plus referințele muzicale ale personajelor – așa cum au fost create de Elton menționează personalități iconice: Paul McCartney, Aretha Franklin, Madonna, Bruce Springsteen, Marilyn Manson și mulți alții.

Există în spectacol un moment omagiu pentru unii dintre cei mai mari muzicieni din istoria muzicii pop rock care, cu siguranța, va impresiona fiecare spectator pentru că vorbește despre autenticitate, creativitate și curajul de a merge pe drumul tău, indiferent de opiniile celorlalți.

Exploziv, spectaculos, emoționant, dar și cu o comedie de cea mai bună calitate, We Will Rock You va arăta publicului larg ceea ce iubitorii muzicii trupei Queen știu de multă vreme: muzica lui Freddie și a colegilor lui rezistă peste ani pentru că e construită pe un fundament solid de valori autentice, muzicale și de viață.

O producție WonderTheatre, bilete pe iabilet.ro

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu