Skip to main content

PARTENERIAT. Talent-show-urile TV au dat distribuţia show-ului We Will Rock You. Nume de la Vocea, Got Talent, Te cunosc de undeva şi Ultimul trib

 
PARTENERIAT. Talent-show-urile TV au dat distribuţia show-ului We Will Rock You. Nume de la Vocea, Got Talent, Te cunosc de undeva şi Ultimul trib

PARTENERIAT. Vocea României, Românii au talent, Te cunosc de undeva, Megastar, Ultimul trib. Sunt talent-show-uri TV în care s-au remarcat actorii şi dansatorii din musicalul We Will Rock You, care va avea premiera în România în această săptămână.

Publicitate

Aproape jumătate din distribuţie - mai exact 10 din cei 25 de actori, au apărut în show-uri TV, de la Loredana la Emil Rengle.

Cine sunt ei, în continuare.

Înainte, câteva detalii despre spectactol: trei reprezentaţii vor fi în această săptămână cu We Will Rock You: pe 10, pe 11 şi pe 12 aprilie, la Sala Palatului. Regia şi coregrafia We Will Rock You este semnată de Răzvan Mazilu, iar producţia îi aparţine lui Andrei Boncea, prin WonderTheatre.

Cu o scenă care aminteşte de spectacolele trupei Queen, cu costume influenţate de creaţiile iconice ale marilor designeri, cu unii dintre cei mai importanţi artişti din muzică (Loredana) sau teatru (Răzvan Vasilescu), We Will Rock You e o demonstraţie că se poate face divertisment de calitate pentru audienţe foarte mari. Spectacolul are trei reprezentaţii consecutive la Sala Palatului şi mai sunt foarte puţine bilete la vânzare.

10 dintre cei 25 de actori şi dansatori din super musicalul We Will Rock You, concurenţi la emisiuni talent show-uri

Dintre tinerii din We Will Rock You avem aşa:

  • Adi Nour, Ciprian Teodorescu, Mara Captaru, Luiza Cobori, Maria Alexievici au participat la Vocea României
  • Lucian Ionescu a fost la Te Cunosc de Undeva (unde a câştigat ediţia în care l-a “interpretat” pe Freddie Mercury)
  • Alexa Niculae a fost vedetă în Megastar
  • Silviu Mircescu, participant la Ultimul Trib.
  • Emil Rengle, câştigătorul ediţiei din 2018 a emisiunii cu cea mai mare audienţă, Românii au Talent, apare în We Will Rock You într-un rol creat special de Răzvan Mazilu pentru talentatul dansator.
  • Tot la Românii au Talent a participat şi Alex Ştefănescu, unul din membrii distribuţiei dar şi cel care semnează traducerea şi adaptarea libretului lui Ben Elton.

Lor li se alătură Loredana, cel mai versatil şi mai inovator dintre cântăreţii români, care a fost jurat la Vocea României timp de 7 ani, iar acum este liderul celor 100 de jurati din Cântă acum cu mine, artist care mai are în palmares şi o serie importantă de filme şi seriale de televiziune.

Echipa e competată de prezenţa lui Răzvan Vasilescu, unul dintre cei mai buni actori de teatru şi film, actor de prezenţa căruia publicul se bucură acum şi în seriale ca Las Fierbinţi la PRO TV sau Liber ca Pasărea Cerului, în curând la Antena 1.

Nu întâmplator, We Will Rock You este produs în România de Andrei Boncea, producător de film şi de televiziune, prin compania Wondertheatre, aceeasi care a co-produs şi Mamma Mia!, unul dintre musicalurile cu cel mai mare succes la public realizat până acum în România cu peste 20.000 de spectatori în primul an de la premieră.

Distribuţia completă: Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Căptaru, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniţă, Ion Radu Burlan, Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ştefănescu, Horea Suciu, Traian Măicănescu, George C Vasile şi, special guset stars, Emil Rengle împreună cu dansatoarele Anais si Tiffany.

GALERIE FOTO. Actorii din We Will Rock You care au apărut în show-uri TV

  • Adrian Nour
  • Alex Stefanescu
  • Alexa Niculae
  • Ciprian Teodorescu
  • Emil Rengle
  • Loredana Groza
  • Lucian Ionescu
  • Luiza Cobori
  • Mara Captaru
  • Maria Alexievici
  • Mihai Muntenita
  • Radu Mitrea
  • Razvan Vasilescu
  • Silviu Mircescu
  • Traian Maicanescu

Despre influenţa internetului şi a televiziunii

Scris în 2002 de Ben Elton, musicalul We Will Rock You, montat în premieră în România este mai actual ca oricând.

Pe structura a 22 dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Queen, musicalul spune o poveste din viitor în care copiii nu mai au prieteni decât în mediul virtual, sunt toţi uniformizaţi în vestimentaţie şi în gândire, iar televiziunile – prin talent show-uri – au dus la promovarea unor artişti care produc doar sunete electronice.

În plus, o corporaţie care produce jocuri – Global Soft - le controlează minţile şi mailurile tinerilor, muzica live a fost interzisă pentru că poate genera emoţii care nu pot fi anticipate şi au fost distruse toate instrumentele muzicale.

Totul e prezentat sub forma unei metafore - semnal de alarmă pentru felul în care cresc astăzi tinerii, dominaţi de tehnologie, de influencers, de numărul de “folowers” în social media şi de dorinţa de a arăta tot mai mult asemeni celor care au succes în online.

Despre muzica şi filmele care rămân în istorie

Spectacolul montant de Răzvan Mazilu la Bucureşti (care realizează şi coregrafia, dar şi costumele) propune discret şi câteva teme din muzica şi filmele iubite de generaţii întregi: copiii din viitor au drept jucării globuri pământeşti din baloane uriaşe, care amintesc de Dictatorul lui Charlie Chaplin.

Armata şefei corporaţiei Global Soft – Killer Queen pare scoasă dintre soldaţii din Star Wars, în plus referinţele muzicale ale personajelor – aşa cum au fost create de Elton menţionează personalităţi iconice: Paul McCartney, Aretha Franklin, Madonna, Bruce Springsteen, Marilyn Manson şi mulţi alţii.

Există în spectacol un moment omagiu pentru unii dintre cei mai mari muzicieni din istoria muzicii pop rock care, cu siguranţa, va impresiona fiecare spectator pentru că vorbeşte despre autenticitate, creativitate şi curajul de a merge pe drumul tău, indiferent de opiniile celorlalţi.

Exploziv, spectaculos, emoţionant, dar şi cu o comedie de cea mai bună calitate, We Will Rock You va arăta publicului larg ceea ce iubitorii muzicii trupei Queen ştiu de multă vreme: muzica lui Freddie şi a colegilor lui rezistă peste ani pentru că e construită pe un fundament solid de valori autentice, muzicale şi de viaţă.

O producţie WonderTheatre, bilete pe iabilet.ro

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus