Skip to main content

Noul serial turcesc „Prețul fericirii”, de la Kanal D, va fi trei zile pe săptămână

 
Noul serial turcesc „Prețul fericirii”, de la Kanal D, va fi trei zile pe săptămână

Seriale turcești de luni până vineri la Kanal D. Un serial trei zile, alt serial două zile. Despre ce titluri este vorba și cum sunt împărțite, în continuare:

Publicitate

Noul serial turcesc „Prețul fericirii”, de la Kanal D, întră în grila luni, 22 aprilie. Producția anunțată acum o lună de postul Dogan va fi programată trei zile pe săptămână: luni, marți și miercuri, de la ora 20:00

Acesta intră pe tronsonul unei alte serii turcești, „Povestea noastră”, care rămâne doar două zile: joi și vineri, de la aceeși oră. 

Cu alte cuvinte, săptămâna este dominată la Kanal D de producțiile turcești. Grila din prime time, de la postul Dogan, arată astfel: 

Prețul fericirii - Luni, marți și miercuri, de la ora 20:00

Povestea noastră - Joi și vineri, de la ora 20:00

Exatlon - Sâmbătă și duminică, de la ora 20:00

Povestea serialului „Prețul fericirii”, pe scurt:

Yildiz și Zeynep sunt surorile în jurul cărora se construiește povestea, doua caractere foarte diferite; daca Yildiz considera ca fericirea consta într-o casatorie cu un om instarit, ce ar salva-o de la traiul modest, Zeynep e constienta ca trebuie sa reuseasca prin fortele proprii si face totul pentru a-si construi o cariera.

Intriga serialului pornește de la o propunere indecentă primită de una dintre surori.

Reamintim că s-au produs câteva schimbări în grila Kanal D la finalul lunii martie, când Exatlon a rămâs cu două ediții în loc de patru. Pe tronsonul reality show-ului, luni și marți, a fost pus serialul „Povestea noastră”. 

VIDEO. Promo-ul noului serial „Prețul fericirii”

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • lăsați prețul fericirii toată saptămîna circarilor ,nu mai schimbați și tăiați din film ,aici în Spania și bărbații se uită ,nu mai băgați alte filme de *** ,pe noi nu ne întreabă nimeni ,dacă se poate ne convine și sîmbăta și duminica și așa nu este nimic bun .Băgați filmul toată sapt ,că nu se mai uită nimeni
  • Ce bătaie de joc în timpul difuzării filmelor la Kanal D Din zece în zece minute
    băgați publicitate de nu mai înțelegi nimic.Ce spune CNA-ul de faptul că fragmentați filmul de zeci de ori? Noi nu mai contăm, domnilor,banii sunt singură dnv preocupare?
  • Filmul Pretul fericirii este f. frumos si bine regizat. Te tine cu sufletul la gura. Puteti spune cate episoade are? E vara si mai mergem si in vecante. Nu as vrea sa pierd din el, foarte mult.
    Astept raspuns cat mai repede. Multumesc frumos.

Trimite un comentariu