Skip to main content

Pro FM împlineşte astăzi 26 de ani de la prima emisie

 
Andrei Gheorghe
Andrei Gheorghe

ProFM a ajuns la vârsta de 26 de ani. Postul de radio lansat pe 15 aprilie 1993 sărbătoreşte 26 de ani de la prima emisie cu un program special.

Publicitate

Matinalul aniversar „Dimineaţa blană” a fost prezentat de Pavel Bartoş & Smiley, alături de Radu Ţibulcă şi Sebastian Coţofană. După matinal, Maria Popovici şi Micu au avut „on-air” un număr de stand-up comedy. CRBL şi Oase se vor afla după-amiază la microfonul ProFM. Natanticu şi Neamţu vor fi ultimii invitaţi ai zilei aniversare.

Marius Dobre, manager ProFM:

„Păstrează pasiunea, aceasta e secretul prin care ProFM a reuşit să rămână în topul radiourilor şi în inimile ascultătorilor pentru nu mai puţin de 26 de ani.

Dincolo de cel mai experimentat radio comercial, ProFM este o stare de spirit care trece de microfoane şi un nume care a crescut vedete, a surprins prin curaj şi a dat muzicii româneşti un loc în care să se afirme.

Le mulţumim celor care ne ascultă, fie că sunt din generaţia Star Station, fie care sunt din generaţia Dimineaţa Blană. Şi noi ca şi ei, suntem bolnavi de ProFM şi promitem să nu ne treacă”

Pentru fiecare an de emisie, echipa ProFM a pregătit 26 de cadouri pentru ascultători. Happy Giveaway Day vine cu trotinete electrice, hoverboard-uri, ceasuri smart, boxe şi căşti.

ProFM a fost lansat pe 15 aprilie 1993 de către Adrian Sârbu cu sloganul „un radio care te ascultă”. Cele mai importante nume de la începuturile Pro FM sunt Andrei Gheorghe, Andi Moisescu, George Vintilă, Teo Trandafir, Florin Călinescu, Marius Vintilă, Răzvan Exarhu şi Vali Bărbulescu.

Postul de radio a fost operat de grupul Pro până în anul 2015, când proprietarul CME a decis să renunţe la operaţiunile care nu aveau legatură cu televiziunea şi a vândut ProFM, Info Pro, Music FM şi Dance FM grupului Digi.

GALERIE FOTO. Aniversarile postului ProFM

  • Vali Barbulescu
  • Andi Moisescu
  • Florin Calinescu
  • Andrei Gheorghe
  • Propaganda ProFM

VIDEO. Lansarea ProFM

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Hahahahaha. Dobre e cel mai incompetent individ imaginabil intr-o functie de conducere.
  • Varul lui Arsinel Varul lui Arsinel
    dobre, nu ne mai minti! ProFM a murit de cand ai inceput sa te tii cu disperare de scaun dand afara orice om care prezenta vreo urma de inteligenta. aici e vorba de condoleante, nu de la multi ani.

Trimite un comentariu

sus