Skip to main content

Publicis Groupe anunță lansarea unei noi agenții de media: Spark Foundry

 
Publicis Groupe anunță lansarea unei noi agenții de media: Spark Foundry
Valeriu Galani, Business Leader Spark Foundry

Publicis Groupe lansează în România agenția Spark Foundry, care va integra operațiunile Blue 449 (fost Optimedia). Agenția nou înființată va fi condusă din funcția de Business Leader de Valeriu Galani.

Publicitate

Totodată, Cezar Batog va rămâne în cadrul agenției pe aceeași poziție ca pana acum – administrator al companiei, după cum au explicat reprezentanții Publicis pentru Paginademedia.ro. 

Valeriu Galani, care ocupa, până la numire, poziția de Account Director la Starcom România, a supervizat conturile unor clienți de calibru, precum E.ON, Novartis, Sandoz, Visa, Brown Forman și a coordonat mari echipe multi-funcționale, precum și procesele de intrare pe piața din România ale unor branduri globale. Cu o carieră care a început acum 17 ani, Valeriu face parte din echipa Starcom de 10 ani.

Valeriu Galani:

„Piața de media și cu mine avem o lungă istorie în spate, în care am evoluat împreună! Am acceptat această nouă provocare cu inima deschisă și plin de entuziasm, recunoscător că pot să fiu parte dintr-o cultură atât de plină de energie.

Cred că sistemul de planificare al Spark Foundry, care adaugă nivele de antreprenoriat și creativitate setului fundamental de discipline specific zonei de media reprezintă viitorul acestei industrii, mereu schimbătoare, în care dezvoltarea tehnologiei provoacă constant abordările clasice, cu care eram obișnuiți.”

Lansarea Spark Foundry în România vine ca urmare a recentei alianțe strategice dintre cele două rețele globale ale Publicis Media – Blue 449 și Spark Foundry.

Noua rețea va opera sub numele de Spark Foundry în majoritatea piețelor, inclusiv România. Odată cu această fuziune, Spark Foundry va avea o prezență extinsă în piețe precum Australia, Canada, China, Germania, India, Italia, MENA, Mexic, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, dar și în Europa Centrală și de Est.

Publicis Groupe România este format din agențiile Publicis, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi/The Geeks, Starcom, Zenith și nou lansata Spark Foundry. 

Împreună, agențiile de media din cadrul Publicis Groupe România (Starcom, Zenith și Spark Foundry) sunt cel mai mare media buyer din piață, având un portofoliu de peste 100 de clienți, o treime din aceștia fiind lideri locali de business în domeniile lor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu