Skip to main content

Televiziunea de turism Travel Mix 4K a început să emită

 
Televiziunea de turism Travel Mix 4K a început să emită

Televiziunea Travel Mix 4K a început să emită, în teste, în reţeaua Ines din Bucureşti la rezoluţie ultra HD cu HDR, potrivit unui anunţ al reprezentanţilor televiziunii.

Publicitate

Postul are un program diferit faţă de Travel Mix HD şi urmează să fie distribuit şi altor operatori de cablu. Reprezentanţii televiziune anunţă totodată că în ultima perioadă, Travel Mix a produs mai multe emisiuni de promovare turistică în formatul 4K.

Televiziunea Travel Mix produce o serie de emisiuni realizate exclusiv in limba engleză pentru a influenţa în mod pozitiv creşterea turismului de incoming, emisiuni care sunt distribuite în diferite platforme internaţionale, în sistem VOD.

Amintim că la începutul lunii ianuarie Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat modificarea licenţei Travel Mix, astfel încât să poată începe emisia în sistem Ultra HD, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Citeşte şi:

Anul acesta vom avea încă o televiziune 4K. CNA a aprobat Travel Mix 4K. Bucureşti TV devine televiziune naţională

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diaconescu Ion Diaconescu Ion
    4K este OK.Ce ne deranjeaza sunt echipele de reporteri amatori care filmeaza cu selfe si ne arata mult figurile lor personale facand reclame la ce mananca si ce bere beau.Imaginile stradale se ruleaza "to fast"
    Parerea mea angajati profesionisti care cunosc cat de cat istoria locului filmat
  • Mariusbogiu Mariusbogiu
    Flim Now HD va intra pe poziția 191
  • Mariusbogiu Mariusbogiu
    6TV va intra pe poziția 30 si Jurnal TV va intra pe poziția 61 si Kapital TV va intra pe poziția 31
  • alex alex
    cand upc transmite travel mix 4k va rog mesaj prind sieu acest post am lg 4k hdr sper sal prind
  • alex alex
    cand upc transmite travel mix 4k va rog mesaj prind sieu acest post am lg 4k hdr sper sal prind
  • Paul Paul
    Frate cum se vede pe INES. Are culori mai bune decat Luxe TV 4k. Cand se termina perioada de test?
  • Adrian Popescu Adrian Popescu
    Felicitari Travel Mix ma bucur ca avem inca o televiziune 4k in Romania, fata de vecinii Bulgari care sunt in urma. Si pentru ca este de turism este si mai frumos. Apropo de Bulgari am fost la ei in vara si am vazut o televiziune de turism in SD este BULGARIA TRAVEL http://bulgariatravel.tv/, iar in compartie cu ei post spune a Travel Mix este mult mai ok. Travel Mix 4k te asteptam si la RCS. Succes!
  • Dan Dan
    Eu am vazut emisiuni bune le ei, sunt cateva care chiar mi-au placut. Am vazut si realizatori care vorbesc bine engleza fata multi altii din televiziuni mai mari. Sa nu vorbim de engleza unor oameni din politica RO.
  • Eu Eu
    Daca vor avea emisiuni cu imagini furate de pe youtube( nu precizeaza sursa aproape niciodata si folosesc foarte multe imagini ce nu le apartin) si isi platesc angajatii in bataie de joc (luni de intarziere la plata salariului) pot sa emita si 8k, Tot o televiziune de apartament vor ramane.

Trimite un comentariu

sus