Skip to main content

Televiziunea de turism Travel Mix 4K a început să emită

 
Televiziunea de turism Travel Mix 4K a început să emită

Televiziunea Travel Mix 4K a început să emită, în teste, în rețeaua Ines din București la rezoluție ultra HD cu HDR, potrivit unui anunț al reprezentanților televiziunii. 

Postul are un program diferit față de Travel Mix HD și urmează să fie distribuit și altor operatori de cablu. Reprezentanții televiziune anunță totodată că în ultima perioadă, Travel Mix a produs mai multe emisiuni de promovare turistică în formatul 4K.

Publicitate

Televiziunea Travel Mix produce o serie de emisiuni realizate exclusiv in limba engleză pentru a influența în mod pozitiv creșterea turismului de incoming, emisiuni care sunt distribuite în diferite platforme internaționale, în sistem VOD.

Amintim că la începutul lunii ianuarie Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat modificarea licenței Travel Mix, astfel încât să poată începe emisia în sistem Ultra HD, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

Citește și:

Anul acesta vom avea încă o televiziune 4K. CNA a aprobat Travel Mix 4K. București TV devine televiziune națională

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • 4K este OK.Ce ne deranjeaza sunt echipele de reporteri amatori care filmeaza cu selfe si ne arata mult figurile lor personale facand reclame la ce mananca si ce bere beau.Imaginile stradale se ruleaza "to fast"
    Parerea mea angajati profesionisti care cunosc cat de cat istoria locului filmat
  • Felicitari Travel Mix ma bucur ca avem inca o televiziune 4k in Romania, fata de vecinii Bulgari care sunt in urma. Si pentru ca este de turism este si mai frumos. Apropo de Bulgari am fost la ei in vara si am vazut o televiziune de turism in SD este BULGARIA TRAVEL http://bulgariatravel.tv/, iar in compartie cu ei post spune a Travel Mix este mult mai ok. Travel Mix 4k te asteptam si la RCS. Succes!
  • Eu am vazut emisiuni bune le ei, sunt cateva care chiar mi-au placut. Am vazut si realizatori care vorbesc bine engleza fata multi altii din televiziuni mai mari. Sa nu vorbim de engleza unor oameni din politica RO.
  • Daca vor avea emisiuni cu imagini furate de pe youtube( nu precizeaza sursa aproape niciodata si folosesc foarte multe imagini ce nu le apartin) si isi platesc angajatii in bataie de joc (luni de intarziere la plata salariului) pot sa emita si 8k, Tot o televiziune de apartament vor ramane.

Trimite un comentariu