Skip to main content

iCEE.fest:Upgrade 100. AGENDA. Peste 140 de speakeri din internet şi tehnologie. Care e programul? Un eveniment de start-up, cu un premiu de 50.000 de euro

 
iCEE.fest:Upgrade 100. AGENDA. Peste 140 de speakeri din internet şi tehnologie. Care e programul? Un eveniment de start-up, cu un premiu de 50.000 de euro

Festivalul iCEE.fest: Upgrade100 şi-a lansat agenda oficială pentru acest an. Companii precum Google, Facebook, Youtube, Waze, eBay, The Guardian sau Reddit vor avea speakeri la Bucureşti pentru dezbateri despre internet şi tehnologie.

Publicitate

Vor fi - potrivit agendei evenimentului - peste 140 de vorbitori, experţi şi autori din domenii precum internet, marketing online sau din zona noilor tehnologii (agenda, la finalul articolului).

Ediţia din acest an are şi un eveniment dedicat stratup-urilor care pune la bătaie o finanţare de 50.000 de euro.

Reprezentanţii evenimentului au anunţat astăzi agenda oficială, ce cuprinde mai multe evenimente în paralel. Printre cele mai importante, în continuare:

  • Un eveniment de digital & tech cu speakeri-vedetă precum Salim Ismail – co-fondator „Singularity University”, cunoscutul futurolog Matthew Griffin sau speakerul profesionist David JP Phillips – „Mr. Death by PowerPoint”.
  • Companii precum Google sau Facebook trimit cel mai mare număr de speakeri de până acum. Vor avea scene dedicate câte o zi întreagă.
  • Un eveniment important dedicat startup-urilor: „UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch” va înlocui „200 Seconds of Fame” anul acesta, deoarece câştigătorul competiţiei din cadrul festivalului va primi si o finanţare de minim 50.000 de euro, din partea fondului de investiţii GapMinder.
  • Vor fi 11 conferinţe, pe 11 verticale. Printre acestea: Disruptive Innovation, Advertising, VR, AI & Robotics sau eCommerce.

Speakerii grupaţi pe fiecare linie de conţinut sunt listaţi AICI.

Agenda integrală a evenimentului

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus