Skip to main content

Antena 1 o anunţă oficial pe Oana Zăvoranu în serialul Sacrificiul. Va fi „o tipă zgubilitică, o divă”

 
Antena 1 o anunţă oficial pe Oana Zăvoranu în serialul Sacrificiul. Va fi „o tipă zgubilitică, o divă”

Oana Zăvoranu, anunţată oficial în distribuţia serialului Sacrificiu, de pe Antena 1, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră.

Publicitate

Vedeta reia colaborarea cu Ruxandra Ion, la 15 ani de la proiectul „Numai iubirea”, de la Acasă TV.

Oana Zăvoranu, despre revenirea la actorie şi noul său rol:

„A trecut ceva vreme de atunci, aşa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât şi cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viaţă, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile şi încă o descopăr pe zi ce trece. Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mişto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câştig!”

Ruxandra Ion:

„Deşi pauza a fost mare, Oana este într-o formă de zile mari şi sperăm ca şi de data aceasta să fascineze publicul român. După prima zi de filmare a dovedit nu numai că nu şi-a pierdut abilităţile actoriceşti, ci ne-a şi bucurat pe noi, echipa, cu talentul, seriozitatea şi profesionalismul ei.”

Sacrificiul este noul proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Amintim că Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate încă de acum două zile despre rolul Oanei Zăvoranu în serialul Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bianca Bianca
    În sfârșit revine Oana! Cred că o să-mi reactivez abonamentul la TV de data asta. Abia aștept!!!
  • an an
    Vor fi si actori tineri si tot ce ziceti voi, dar daca nu se aduce cineva notoriu nu poti sa faci ceva de succes care sa prinda...degeaba bagi actori tineri si frumosi intr-un serial pe care sa nu il urmareasca nimeni... sa fim seriosi...
    in Vlad Adi Nartea era cunoscut - a prezentat si emisiuni tv, Bebe Cotimanis este vocea protv / jurat Romanii au talent / actor notoriu etc etc Andrei Aradits jurat la Antena / Numai iubirea si alte seriale Pro 2, Anghel Damian a jucat in seriale pe Pro2 (acasa) si in multe filme romanesti, Emilian Oprea e poate cel mai cunoscut actor din serialele HBO - precum Valea muta, despre Dan Condurache si Ion Haiduc nu se mai poate discuta...deci la Pro nu sunt chiar revelatii cum ziceti...
  • Georgian Georgian
    @Dalien
    Bine punctat la partea cu Las Fierbinti si Vlad. Am urmarit serialul Vlad si recunosc ca la inceput infara de 2-3 personaje pe restul le vazusem si auzisem de ele prima data dar au primit o sansa si pot deveni cunoscuti in aceasta industrie. La fel si cei din Las Fierbinti. La inceputul lor cu acest serial probabil mai nimeni nu ii stia din alta parte.
    @F
    Mi-am dat seama foarte rapid ca nu a fost aleasa pe calitatile ei actoricesti de acum 15 ani doar ca sunt multi tineri care au studiat ani de zile acest domeniu si nu practica cele invatate. Stiu ca nu e un rol greu, mai ales pentru Zavoranca sa se certe si sa iasa in evidenta dar exact cum am mai spus altii invata ani de zile asta si nu au norocul sa se afirme.
  • dalien dalien
    @Georgian
    nu te poti astepta la altceva din partea Ruxandrei Ion; e notorie prin faptul ca isi refoloseste mai ales rudele dar si prietenii in toate proiectele, si ca in general nu face alegeri bazate pe profesionalism, ci pe atasamente emotionale. Daca Vlad Gherman s-ar desparti, doamne fereste, de Cristina Ciobanasu, ar zbura din seriale in secunda doi. Cum au patit si Dan Bordeianu si Diana Dumitrescu, probabil si altii.
    Cu toate astea, prin alegerea Oanei Zavoranu eu cred ca se speculeaza un atuu - nostalgia fanilor 'Numai Iubirea', si se profita de capacitatea naturala a respectivei de a face personaje 'certarete' si fitoase - pentru ca asa este si in viata reala.

    Pe de alta parte, 'Las Fierbinti' si 'Vlad' sunt seriale cu actori, nu cu vedete. Actori cu studii, actori foarte talentati care merita sa fie acolo si care abia acum se fac remarcati de catre publicul larg, si devin vedete.
  • F F
    @ Georgian : nu cred ca este greu de inteles ca nu a fost aleasă pentru calitățile actoricești. Nu se intampla doar la noi. Nu e nevoie de cine stie ce calități ca sa joci in astfel de seriale. E o decizie de marketing care se va dovedi sau nu corecta peste câteva luni.
  • Nicol Nicol
    Doamne! S au terminat actorii! Sunt atatia oameni talentati cu studii, iar aceasta R Ion isi baga toate cunostintele, prietenii etc! Peste tot numai cu pile si relatii!
  • Georgian Georgian
    Chiar nu mai exista actori tineri care sa poata face un asemenea personaj? Trebuie sa se apeleze la un om care nu a mai facut actorie de 15 ani intr-un film si doar in viata reala pe la diverse emisiuni de scandal. Mereu vad ca actorii tineri se plang ca nu au unde sa isi practice meseria dar cand se iveste o sansa se apeleaza tot la cunostinte vechi care au nevoie de o relansare in cariera.

Trimite un comentariu

sus