Skip to main content

Oana Zăvoranu revine ca actriţă într-un serial TV

 
Oana Zăvoranu revine ca actriţă într-un serial TV

Oana Zăvoranu revine ca actriţă într-un serial TV.

Publicitate

După Dorian Popa, şi Oana Zăvoranu face Sacrificiul. Vedeta colaborează din nou cu Ruxandra Ion pentru un nou serial, după aproape 15 ani de la serialele Numai iubirea şi Păcatele Evei.

Sacrificiul, noul serial anunţat de Antena 1 pentru toamna acestui an, o va avea în distribuţie pe Oana Zăvoranu. Vedeta li se va alătura actorilor Dorian Popa şi Gabi Ciocan. Serialul Sacrificiul este un „family drama” cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început şi se desfăşoară în diverse locaţii din Bucureşti.

Despre Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a debutat în televiziune la emisiunea „Vară pentru 2” de la TVR 2.

În anul 2004, a intrat în distribuţia serialului Numai iubirea de pe Acasă TV, unde a jucat rolul Andreei Damaschin, personajul negativ, iar anul următor a fost protagonista serialului Păcatele Evei. Ambele seriale au fost produse de Ruxandra Ion. Tot la Acasă, Zăvoranu a prezentat emisiunea Corazon Latino.

În 2007, vedeta a trecut la postul Romantica TV, unde a avut emisiunea Preludiul.

În 2009, Oana Zăvoranu a devenit gazda emisiunii „Pact cu diavoliţa” de la Kanal D. Pe lângă prezenţele din emisiunile şi serialele tv, Oana Zăvoranu este cunoscută pentru scandalurile din emisiunile tabloide.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    A avut emisiuni si la Otv, cu niste platouri de televiziune super-impresionante , cele mai mari investitii facute dupa perioada post garsoniera... Oana Zavoranu Show era emisiune cu band si tot ce se putea mai tare si putea concura cu orice alta emisiune de la pranz precum Acces Drept la tinta Maruta sau oricr altceva... In plus am scris si eu de Zavo ca va fi in serial intr un comment de zilele trecute
  • Z Z
    Cred ca nu e cazul sa asociem '' personalitatea'' din viata privata cu modul în care îți faci treaba în cariera. Femeia a fost foarte bună în ce a făcut, indiferent de anii de inactivitate,(ce pare un motiv real pentru unii).. talentul nu dispare asa. Hai sa fim mai ' open mind' și sa nu mai aruncam cu săgeți inutile, ca vad ca suntem fruntași în asta. Simplu, ramane sa vedem rezultatul și pe urma ''sa ne dam cu părerea''.
  • Adi Adi
    Totusi, acest film este si cu actori? Pana acum nu au anunțat vreunul.
  • Valentin Valentin
    Eu nu înțeleg nu puteau să găsească pe altcineva ? Poate mă înșel dar să revină după 15 ani de inactivitate în meseria de actorie este prea mult ! Sunt dezamăgit de alegerea făcută !
  • Valentin Valentin
    Eu nu înțeleg nu puteau să găsească pe altcineva ? Poate mă înșel dar să revină după 15 ani de inactivitate în meseria de actorie este prea mult ! Sunt dezamăgit de alegerea făcută !
  • marian marian
    Doamne asta mai lipsea ,o sa iasa *** va fi nevasta lui Dorian Popa crede ca asemene ***,,,,,,,,,,,,,,,,,, vor aduce audiente

Trimite un comentariu

sus