Skip to main content

Festivalul gamerilor, Bucharest Gaming Week, revine cu o nouă ediţie. Printre invitaţi: iRaphahell, un gamer cu aproape două milioane de abonaţi

 
iRaphahell, creator de conţinut cu aproape două milioane de abonaţi
iRaphahell, creator de conţinut cu aproape două milioane de abonaţi

Festivalul gamerilor revine cu o nouă ediţie la toamnă. Ediţia a treia a Bucharest Gaming Week, festivalul dedicat industriei de gaming, va fi în perioada 4-10 noiembrie, iar evenimentul central va avea loc la Palatul Parlamentului pe 9 şi 10 noiembrie, anunţă reprezentanţii festivalului.

Publicitate

Vor participa pasionaţi de jocuri video, dezvoltatori de jocuri, vloggeri sau creatori de conţinut video din sfera gamingului ca iRaphahell, jaxi, Bobospider, IceManLucky, Werty, zaSami.

  • iRaphahell este unul dintre cei mai urmăriţi youtuberi români de gaming. Are un canal de Youtube cu aproximativ 1,9 milioane de abonaţi.
  • Jaxi este jucător profesionist de CS:GO, streamer şi youtuber. Are un canal cu 50.000 de subscriberi.
  • Werty comentează meciuri de Counter Strike în limba română. Tot 50.000 de abonaţi are şi el.

Principalele titluri de jocuri video de la Bucharest Gaming Week sunt League of Legends, Apex Legends, Counter Strike:Global Offensive, Fornite, PUBG şi Battlefield 5.

„Pe parcursul săptămânii, Bucharest Gaming Week va pune accentul pe valorile, oportunităţile şi nevoile industriei dezvoltatoare de jocuri din România printr-o serie de evenimente care vor scoate în faţă talentul şi creativitatea oamenilor care dezvoltă jocuri video pe plan local: expoziţii de artă, conferinţe despre evoluţia industriei, workshop-uri de game design dedicate liceenilor şi studenţilor, competiţii în cele mai populare gaming pub-uri din Capitală şi multe altele”, completează reprezentanţii Bucharest Gaming Week.

De asemenea, vor exista şI turnee FIFA20. Line-up-ul de jocuri va fi completat în următoarele luni, anunţă sursa citată.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dark_Man Dark_Man
    Hai cu gaming-ul

Trimite un comentariu

sus