Skip to main content

Festivalul gamerilor, Bucharest Gaming Week, revine cu o nouă ediție. Printre invitați: iRaphahell, un gamer cu aproape două milioane de abonați

 
Festivalul gamerilor, Bucharest Gaming Week, revine cu o nouă ediție. Printre invitați: iRaphahell, un gamer cu aproape două milioane de abonați
iRaphahell, creator de conținut cu aproape două milioane de abonați

Festivalul gamerilor revine cu o nouă ediție la toamnă. Ediția a treia a Bucharest Gaming Week, festivalul dedicat industriei de gaming, va fi în perioada 4-10 noiembrie, iar evenimentul central va avea loc la Palatul Parlamentului pe 9 și 10 noiembrie, anunță reprezentanții festivalului. 

Publicitate

Vor participa pasionați de jocuri video, dezvoltatori de jocuri, vloggeri sau creatori de conținut video din sfera gamingului ca iRaphahell, jaxi, Bobospider, IceManLucky, Werty, zaSami

  • iRaphahell este unul dintre cei mai urmăriți youtuberi români de gaming. Are un canal de Youtube cu aproximativ 1,9 milioane de abonați.
  • Jaxi este jucător profesionist de CS:GO, streamer și youtuber. Are un canal cu 50.000 de subscriberi. 
  • Werty comentează meciuri de Counter Strike în limba română. Tot 50.000 de abonați are și el. 

Principalele titluri de jocuri video de la Bucharest Gaming Week sunt League of Legends, Apex Legends, Counter Strike:Global Offensive, Fornite, PUBG și Battlefield 5.

„Pe parcursul săptămânii, Bucharest Gaming Week va pune accentul pe valorile, oportunitățile și nevoile industriei dezvoltatoare de jocuri din România printr-o serie de evenimente care vor scoate în față talentul și creativitatea oamenilor care dezvoltă jocuri video pe plan local: expoziții de artă, conferințe despre evoluția industriei, workshop-uri de game design dedicate liceenilor și studenților, competiții în cele mai populare gaming pub-uri din Capitală și multe altele”, completează reprezentanții Bucharest Gaming Week.

De asemenea, vor exista șI turnee FIFA20. Line-up-ul de jocuri va fi completat în următoarele luni, anunță sursa citată. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu