Skip to main content

Digi 24, Liviu Dragnea și două burtiere "la poarta închisorii". Plus cine e pietonul "misterios" care lovește mașina lui Dragnea

 
Digi 24, Liviu Dragnea și două burtiere "la poarta închisorii". Plus cine e pietonul "misterios" care lovește mașina lui Dragnea

Două burtiere la cald, de notat, de la Digi 24, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat și apoi a a ajuns la închisoarea Rahova.

Publicitate

"3 ani și șase luni de stat paralel la Rahova" a titrat postul de știri Digi 24 pe burtieră. Înainte, a mai avut o burtieră "adaptată" momentului: Cutremur de 3,6 în PSD. Liviu Dragnea condamnat.

BURTIERELE Digi 24

"Pietonul" de la Digi 24

D'ALE JURNALISMULUI. "Pe drum, mașina a fost lovită de un pieton", scrie site-ul Digi 24 despre urmărirea de film a autoturismului care îl ducea pe Liviu Dragnea la închisoare.

Ca o potriveală, chiar sub această propoziție, capturile video de pe site arată că "pietonul" din imagini este, de fapt, unul dintre șoferii postului de televiziune. După ce lovește mașina în care credea că este Liviu Dragnea, "pietonul" se îndreaptă spre mașina Digi 24 și se urcă la volan pentru a-l urmări pe Dragnea.

Liderul PSD nu era însă în Skoda neagră, cu numărul ZRB, ci într-o altă mașină, un Duster. România TV a fost primul post de televiziunea care a dat imagini cu Liviu Dragnea în mașina Poliției.

Capturi de pe site-ul Digi 24:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • @paginademedia poate urmăriți mai bine filmul urmăririi. Cei de la digi 24 nu la acel pieton s-au referit, ci la altul îmbrăcat in tricou rosu care la un semafor a lovit de mai multe ori in geamul mașinii și a făcut diverse semne obscene. Poate va faceți voi treaba mai bine și nu mai dezinformați...

Trimite un comentariu