Skip to main content

Dorian Popa va juca în noul serial al Ruxandrei Ion, de pe Antena 1

 
Dorian Popa va juca în noul serial al Ruxandrei Ion, de pe Antena 1

Cântărețul Dorian Popa va juca în „Sacrificiul”, noul proiect al Ruxandrei Ion de la Antena 1. Alături de el, din distribuție va mai face parte și actorul Gabi Ciocan, care a jucat și în seriale ca Fructul oprit sau Pariu cu viața, anunță reprezentanții postului TV.  

Dorina Popa va da viață personajului Mario. Cântărețul revine în echipa Ruxandrei Ion la cinci ani de la finalul serialul Pariu cu viața, producție semnată tot de Ruxandra Ion. 

Publicitate

Dorian Popa, despre serial:

„Propunerea de a juca în serialul Sacrificiul este oferta de suflet pe care am primit-o în anul 2019, un an în care am avut încredere. M-a sunat doamna Ruxandra Ion şi mi-a zis: Vreau să vii până la mine!, lucru care m-a pus pe gânduri, mai ales că nu am mai lucrat cu dânsa de la serialul Pariu cu viața.

Am fost extrem de încântat de propunerea primită și i-am mulțumit din suflet doamnei Ruxandra pentru că s-a gândit să mă coopteze în noul proiect.

Prima zi de filmări a început cu mine și Gabi Ciocan, un alt coleg din „Pariu cu viața”, întâmplare care mi-a dat și mai multe emoții! Nu am mai jucat de ceva vreme, mai exact de pe vremea La La Band, iar emoția primelor cadre a fost colosală, mai ales pentru că mi-am reaminit ce înseamnă să joci pe platourile de filmare ale unui serial.

Mario, personajul căruia îi dau viață este unul ofertant. Este undeva între Dorian Popa și ce ar fi fost Dorian Popa dacă nu exista maturitate, dacă nu ar fi existat principii și reguli. Mario este partea mea descătușată! Am început munca cu mult înainte de difuzare, în consecință așteptările vor fi din ce în ce mai mari, mai greu de suportat, însă cu siguranță publicul o să iubească serialul la care lucrăm.”

Sacrificiul este numele noului serial pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Producția va intra în grila de toamna acestui an, menționează sursa citată. Este un „family drama” cu un scenariu bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Producţia va intercala poveştile a trei familii din medii diferite. Filmările au început și se desfășoară în diverse locaţii din Bucureşti.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • lol cui ii pasa, cu totii asteptam anuntul ca vor juca criss si vlad!!! nu i-am mai vazut de mult intr-o productie! :)))) spill the tea, dna ion!
  • Sa fim seriosi aceiasi indivizi actorii de doi lei oameni de casa ai antenutei , .acesta s-a filmat la geam sa-si arate dotarea ca nu-l mai baga nimeni in seama , fac seriale mediocre in afara de Inima de *** ,restul sunt varzadoar cu copiile reuseste aceasta madam care se crede marea producatoare din Romania,sper sa aibe. rezultat ZERO sa nu se mai dea mare ,

Trimite un comentariu