Skip to main content

Foştii membri ai grupului Divertis cheamă românii la Satul paralel, prima piesă de teatru a grupului

 
Foştii membri ai grupului Divertis cheamă românii la Satul paralel, prima piesă de teatru a grupului

Foştii membri ai grupului Divertis vor pune în scenă piesa de teatru Satul paralel, un spectacol de cabaret politic.

Publicitate

Teatrul „Stela Popescu” va găzdui prima piesă de teatru în care vor juca Silviu Petcu, Doru Pîrcălabu, Valentin Gora, Dorin Antonesi, Florin Constantin şi Cristian Greţcu, foşti membri ai grupului Divertis.

Paula Chirilă, Liviu Romanescu, Irina Cărămizaru, Sorin Aurel Sandu şi Cătălin Frăsinescu sunt actorii care se vor alătura distribuţiei.

În Satul paralel, actorii pleacă pe urmele ”statului paralel” şi ajung în celula de bază a acestuia, ”satul paralel”.

Premiera a avea loc pe 24 mai 2019, ora 19, la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor, iar biletele se pot găsi la casa de bilete de la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe mystage.ro, bilete.ro, startickets.ro şi bilet.ro.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Spectacolul se numește "SATUL paralel", nu "STATUL"! Nu sunteți în stare nici măcar să transcrieți corect un titlu. Cred că nu există nici măcar un singur articol pe acest site care să nu conțină cel puțin o eroare de redactare sau de logică la prima publicare. E nevoie de câte 2-3 editări la fiecare articol ca să mai tăiați din greșeli, asta după ce vi se atrage atenția în comentarii. Pur și simplu vă bateți joc de profesia pe care ați ales să o practicați! Și nu faceți vreo operație pe creier și nici cercetări în domeniul fizicii nucleare. Acesta e jurnalism de calitate? Pentru asemenea articole doriți să vă susținem pe Patreon?

Trimite un comentariu

sus