Skip to main content

iCEE.fest:Upgrade 100. Vor fi 140 de speakeri şi 11 linii de conţinut. Studenţii şi tinerii antreprenori, intrare gratuită în anumite zone

 
iCEE.fest:Upgrade 100. Vor fi 140 de speakeri şi 11 linii de conţinut. Studenţii şi tinerii antreprenori, intrare gratuită în anumite zone

Festivalul iCEE.fest: Upgrade100 începe peste două săptămâni la Bucureşti. Va avea peste 140 de speakeri, de la Google, Facebook, Youtube, Waze, eBay, The Guardian sau Reddit , şi peste 11 linii de conţinut.

Publicitate

Organizatorii au lansat şi o supriză pentru acest an. Studenţii şi tinerii antreprenori pot participa gratuit în anumite zone din festival. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe pe site-ul evenimentului.

Pe scena evenimentului vor urca şi speakeri-vedetă, precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

„Ajut la aducerea viitorului în viaţa de zi cu zi şi la demistificarea a sute de tehnologii emergente care îi ajută pe vizionari şi antreprenori să construiască şi să modeleze viitorul", spune Matthew Griffin.

El crede că societatea are multe de recuperat dacă îşi doreşte o interconectare tehnologică cu adevărat profundă, spun reprezentanţii iCEE.fest.

David JP Phillips este cunoscut în special datorită cărţii sale „How To Avoid Death By PowerPoint". Cartea s-a transformat apoi într-un seminar iar ideile au fost prezentate la TEDx Stockholm în 2015. David susţine că puterea poveştilor pe care le spunem ne transformă, sau nu, în buni comunicatori.

„The magical science of storrytelling” este un alt speech la mare căutare al lui David, în care ne explică de ce povestea pe care o spunem este o unealtă indispensabilă atunci când vrem ca mesajul nostru să fie livrat corespunzător.

În a doua zi a festivalului, pe 14 iunie, UPGRADE 100 a pregătit o scenă de workshops alături de profesionişti ce stabilesc direcţii în domeniile lor de activitate.

Line-up-ul de pe Focus Stage 3:

•Faris şi Rosie Yakob, Co-fondatori @ Genius Steals: Paid Attention: Advertising in an ADD Economy

•Ferdinand Goetzen, Chief Growth Officer @ Recruitee: The 7 Sins of Marketers

•Juhana Hokkanen, Head of Creative Technology şi Umberto Onza, Lead Innovation Designer @ TBWA Helsinki: Disruption in Creativity

•Ben Kaplan, Founder @ PR Hacker: How you can grow using PR tricks based on data

Alte prezentări de neratat la iCEE.fest: UPGRADE 100:

Dean Kinsman, FBI:

Este expert FBI în securitate cibernetică. Din mai 2019, el este ataşat al ambasadei Statelor Unite în România, însărcinat de FBI pentru studiul si prevenirea cyber atacurilor.

„Fiţi atenţi la orice email primit şi verificaţi provenienţa. Adresele de email tip clonă sunt extrem de periculoase", Dean Kinsman, News Channel 5

Moegens Moller, Sleeknote:

•Se poate lăuda că a văzut mai multe teste de uzabilitate în ultimele 6 luni decât majoritatea eroilor CRO în timpul vieţii

•Recunoaşte faptul că e obsedat să afle adevăratul motiv pentru care userii nu se transformă în clienţi

•Un workshop practic, foarte util pentru orice marketer: „How companies can completeand differentiate themselves from the big playersin their field”

John Eckman, Conversationista:

•Fondatorul Conversionista, agenţia #1 în Scandinavia, John studiază barierele care stopează succesul unei transformări digitale, idei care se vor regăsi în prezentarea lui: What is broken in digital transformation?

Walter Greenleaf, Stanford University

•Neurolog comportamental şi dezvoltator al tehnologiei medicale la celebra „Stanford University”

•El va vorbi despre „Cum vor schimba Realitatea Virtuală, Inteligenţa Artificială (AI) şi tehnologia wearable îngrijirea pacienţilor”.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus