Skip to main content

Inna, pe coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria

 
Inna, pe coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria

O piesă semnată de Inna face parte din coloana sonoră a unui serial produs de Eva Longoria pentru postul ABC. Este vorba de melodia „Tu Manera”, care se va auzi pe coloana sonoră a serialului „Grand Hotel”. Serialul va debuta pe 17 iunie, la postul ABC.

Publicitate

„Tu Manera” are peste 24 de milioane de vizualizări pe Youtube şi este inclusă pe albumul „YO”. Clipul acesteia este făcut în colaborare cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor şi Alex Mureşan – DoP) şi produs de Loops Production.

Albumul „YO” este în limba spaniolă şi este compus integral de artistă şi produs de David Ciente. Se va lansa cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z.

„Nu m-am aşteptat ca una dintre piesele de pe noul meu album „YO” să fie apreciată într-un timp atât de scurt şi deja să fie inclusă pe coloana sonoră a unui serial.

Când m-au anunţat cei din echipa mea de la Global Records şi Roc Nation despre această reuşită, am fost extrem de entuziasmată. „Tu Manera” este una dintre cele mai energice piese pe care le-am compus şi se pare că va bucura şi mai mulţi oameni şi cu ajutorul unui serial TV. Sky is the limit”, a declarat cântăreaţa Inna.

VIDEO. INNA - Tu Manera | Official Music Video

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus