Skip to main content

Klaus Iohannis, atac fără precedent la CNA: „Ce obrăznicie din partea CNA. E jalnic!”

 
Klaus Iohannis, atac fără precedent la CNA: „Ce obrăznicie din partea CNA. E jalnic!”

Reacţie dură a preşedintelui Klaus Iohannis, într-o conferinţă organizată la Palatul Cotroceni, în care acuză PSD că încearcă să boicoteze, inclusiv prin intermediul CNA, referendumul iniţiat de Preşedinte.

Publicitate

„PSD încearcă şi instituţional să boicoteze acest referendum. A dat Dragnea ordin la CNA să ignore referendumul. Referendumul este un scrutin care se ţine împreună cu europarlamentarele, dar este altceva.

CNA-ul, prima dată în istoria post-decembristă a refuzat să acorde timpi de antenă pentru publicitatea referendumului. Ba mai mult, nici nu a vrut să ia în discuţie chestiunea.

Când le-am trimis o solicitare cu un videoclip realizat de Administraţia Prezidenţială în care eu îi încurajez pe români să participe la referendum, atât, nu le sugerez răspunsul, au spus că acest clip este reclamă electorală şi să merg eu să mă descurc cu partidele. Auziţi ce obrăznicie din partea CNA-ului. Este jalnic”

Amintim că, ieri, Consiliul Naţional al Audiovizualului a refuzat să dea o recomandare de a difuza un spot despre referendum în regim de campanie de interes public.

Parte dintre membrii au considerat că clipul este electoral şi că „poate fi difuzat în emisiunile electorale, conform legii”, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

VIDEO. Clipul lui Iohannis refuzat de CNA:

VIDEO. Conferinţa în care Iohannis a atacat CNA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Aceeasi abordare ca rivalii lui politici,daca ai o ta opini esti din syatul paralel,el are aceasi abordare,nu esti de acord cu mine(iohannis) gata esti psd-ist

Trimite un comentariu

sus