Skip to main content

Klaus Iohannis, atac fără precedent la CNA: „Ce obrăznicie din partea CNA. E jalnic!”

 
Klaus Iohannis, atac fără precedent la CNA: „Ce obrăznicie din partea CNA. E jalnic!”

Reacție dură a președintelui Klaus Iohannis, într-o conferință organizată la Palatul Cotroceni, în care acuză PSD că încearcă să boicoteze, inclusiv prin intermediul CNA, referendumul inițiat de Președinte. 

„PSD încearcă și instituțional să boicoteze acest referendum. A dat Dragnea ordin la CNA să ignore referendumul. Referendumul este un scrutin care se ține împreună cu europarlamentarele, dar este altceva.

CNA-ul, prima dată în istoria post-decembristă a refuzat să acorde timpi de antenă pentru publicitatea referendumului. Ba mai mult, nici nu a vrut să ia în discuție chestiunea.

Când le-am trimis o solicitare cu un videoclip realizat de Administrația Prezidențială în care eu îi încurajez pe români să participe la referendum, atât, nu le sugerez răspunsul, au spus că acest clip este reclamă electorală și să merg eu să mă descurc cu partidele. Auziți ce obrăznicie din partea CNA-ului. Este jalnic”

Publicitate

Amintim că, ieri, Consiliul Național al Audiovizualului a refuzat să dea o recomandare de a difuza un spot despre referendum în regim de campanie de interes public.

Parte dintre membrii au considerat că clipul este electoral și că „poate fi difuzat în emisiunile electorale, conform legii”, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

VIDEO. Clipul lui Iohannis refuzat de CNA:

VIDEO. Conferința în care Iohannis a atacat CNA

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Aceeasi abordare ca rivalii lui politici,daca ai o ta opini esti din syatul paralel,el are aceasi abordare,nu esti de acord cu mine(iohannis) gata esti psd-ist

Trimite un comentariu