Skip to main content

Maşina jurnalistului Liviu Alexa a fost vandalizată

 
Sursa foto: Ziarul de Cluj
Sursa foto: Ziarul de Cluj

Autovechiculul deţinut de Liviu Alexa, şeful televiziunii NCN şi a mai multor ziale locale, a fost vandalizată.

Publicitate

Maşina a fost găsită distrusă pe o stradă din cartierul Iris, în Cluj-Napoca de către şoferul lui Alexa. Acesta a depus o plângere la poliţie şi a pus la bătaie 500 de euro recompensă pentru cine oferă informaţii relevante despre făptaş.

„De la anchete cu Raed Arafat pana la cele cu Cristian Pomohaci, am scris despre toti si i-am criticat pe toti. Nu imi dau seama cine e vinovat de aceasta amenintare, de acest act de vandalism. Insa am speranta ca vom afla si ii asigur pe cei vinovati ca vor plati cu varf si indesat.

Multumesc Politiei judetului Cluj pentru promptitudinea cu care au intervenit. Anunt pe aceasta cale si o recompensa de 500 de euro pentru orice informatie relevanta care ma va ajuta sa aflu cine ma vrea mort. Ca de speriat inca nu ma sperie nimeni. Si nu bravez, nu ma voi ascunde, inca cred in tara mea si in Lege”, a spus Liviu Alexa pentru ziardecluj.ro.

Într-un videoclip urcat pe site-ul Ziarul de Cluj sunt prezentate avariile maşinii; mai multe lovituri în caroserie, iar luneta, parbrizul şi geamurile uşilor au fost sparte.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus