Skip to main content

Mașina jurnalistului Liviu Alexa a fost vandalizată

 
Mașina jurnalistului Liviu Alexa a fost vandalizată
Sursa foto: Ziarul de Cluj

Autovechiculul deținut de Liviu Alexa, șeful televiziunii NCN și a mai multor ziale locale, a fost vandalizată.

Publicitate

Mașina a fost găsită distrusă pe o stradă din cartierul Iris, în Cluj-Napoca de către șoferul lui Alexa. Acesta a depus o plângere la poliție și a pus la bătaie 500 de euro recompensă pentru cine oferă informații relevante despre făptaș.

„De la anchete cu Raed Arafat pana la cele cu Cristian Pomohaci, am scris despre toti si i-am criticat pe toti. Nu imi dau seama cine e vinovat de aceasta amenintare, de acest act de vandalism. Insa am speranta ca vom afla si ii asigur pe cei vinovati ca vor plati cu varf si indesat.

Multumesc Politiei judetului Cluj pentru promptitudinea cu care au intervenit. Anunt pe aceasta cale si o recompensa de 500 de euro pentru orice informatie relevanta care ma va ajuta sa aflu cine ma vrea mort. Ca de speriat inca nu ma sperie nimeni. Si nu bravez, nu ma voi ascunde, inca cred in tara mea si in Lege”, a spus Liviu Alexa pentru ziardecluj.ro.

Într-un videoclip urcat pe site-ul Ziarul de Cluj sunt prezentate avariile mașinii; mai multe lovituri în caroserie, iar luneta, parbrizul și geamurile ușilor au fost sparte.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu