Skip to main content

Jurnalistul Mihnea Măruţă se desparte de PressOne

 
Mihnea Măruţă - Foto: Dan Bodea
Mihnea Măruţă - Foto: Dan Bodea

Jurnalistul Mihnea Măruţă se desparte de publicaţia PressOne, pe care a coordonat-o încă de la lansare, în 2015. Anunţul a fost făcut chiar de jurnalist printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

„Am demisionat de la PressOne la jumătatea lunii trecute. Motivele nu ţin de politică şi nici de ideologie, iar detaliile nu sunt de interes public.

Nu am altă ofertă şi nu ştiu ce voi face mai departe. Le mulţumesc celor care au ştiut şi n-au divulgat această informaţie, iar foştilor mei colegi le doresc să ducă PressOne la următorul nivel, de dragul cititorilor care au găsit aici o oază de normalitate. Şi pentru limba română”, a scris jurnalistul.

Jurnalistul Mihnea Măruţă a fost între 2007 şi 2008 redactor-şef la Cotidianul. După această perioadă, Măruţă s-a retras la Cluj, unde s-a ocupat de proiectul oradecluj.ro. În iulie 2012, a revenit la Bucureşti unde a fost redactor-şef la Adevărul, funcţie pe care a ocupat-o până în luna decembrie a aceluiaşi an.

Citeşte şi:

Mihnea Măruţă, fost redactor-şef Cotidianul şi Adevărul, va coordona un nou proiect online: PressOne. Cine este investitorul?

For journalism ...PressOne. Povestea PressOne.ro. Mihnea Măruţă: Poveştile sunt cele care ne salvează de violenţă

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus