Skip to main content

Jurnalistul Mihnea Măruță se desparte de PressOne

 
Jurnalistul Mihnea Măruță se desparte de PressOne
Mihnea Măruță - Foto: Dan Bodea

Jurnalistul Mihnea Măruță se desparte de publicația PressOne, pe care a coordonat-o încă de la lansare, în 2015. Anunțul a fost făcut chiar de jurnalist printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Publicitate

„Am demisionat de la PressOne la jumătatea lunii trecute. Motivele nu ţin de politică şi nici de ideologie, iar detaliile nu sunt de interes public.

Nu am altă ofertă şi nu ştiu ce voi face mai departe. Le mulţumesc celor care au ştiut şi n-au divulgat această informaţie, iar foştilor mei colegi le doresc să ducă PressOne la următorul nivel, de dragul cititorilor care au găsit aici o oază de normalitate. Şi pentru limba română”, a scris jurnalistul.

Jurnalistul Mihnea Măruță a fost între 2007 și 2008 redactor-șef la Cotidianul. După această perioadă, Măruță s-a retras la Cluj, unde s-a ocupat de proiectul oradecluj.ro. În iulie 2012, a revenit la București unde a fost redactor-șef la Adevărul, funcție pe care a ocupat-o până în luna decembrie a aceluiași an. 

Citește și: 

Mihnea Măruță, fost redactor-șef Cotidianul și Adevărul, va coordona un nou proiect online: PressOne. Cine este investitorul?

For journalism ...PressOne. Povestea PressOne.ro. Mihnea Măruță: Poveştile sunt cele care ne salvează de violenţă

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu