Skip to main content

PROIECT SPECIAL. Acasă sau la bar? Cum s-au contrat, și cu ce rezultate, Petreanu și Striblea, Corina Caragea și Ramona Păun

 
PROIECT SPECIAL. Acasă sau la bar? Cum s-au contrat, și cu ce rezultate, Petreanu și Striblea, Corina Caragea și Ramona Păun

STUDIU DE CAZ. Unde să vezi un meci, la bar sau acasă? S-au "contrat" pe această temă, în interviuri la dublu, Vlad Petreanu și Cătălin Striblea. Dar și Corina Caragea și Ramona Păun. (Interviurile, în articol). Cu ce rezultate?

După interviuri, s-a apela la formula "de compromis": Home Bar, un bar la tine acasă. În primă fază, livingul lui Cabral a fost transformat în bar în toată regula.

A fost apoi rândul lui Ciprian Marica să își facă sufrageria bar. Un bar de unde a urmărit dramaticul meci Liverpool - Barcelona (4-0) alături de - printre alții - Cabral, Virgil Ianțu, Corina Caragea, Ramona Păun, Cătălin Striblea și Luca Valentin (cel mai titrat barman român, de trei ori campion mondial la Flair bartending).

Publicitate

Totul este parte a campaniei Heineken - Home Bars, o campanie locală, românească, dezvoltată pornind de la un concept global al mărcii: Heineken - Share Unmissable Moments.

Paginademedia.ro vă prezintă a doua parte a studiului de caz dedicat acestei campanii (primul episod, La bar sau la Cabral, aici).

Un al doilea episod despre interviurile la dublu și rezultatele acestora.

Studiu de caz susținut de Heineken.

Înainte de rezultatele campaniei, ce s-a întâmplat la Marica, într-un clip video.

VIDEO. Home Bar la Marica:

Interviuri la dublu. Striblea - Petreanu, Ramona Păun - Corina Caragea. Rezultatele 

LA BAR SAU ACASĂ. Unde vezi meciul? A fost întrebarea de bază a interviurilor "la dublu" pentru această campanie. 

ACTORII. Cine a polemizat pe această temă? Într-un interviu, jurnaliștii Cătălin Striblea (Digi FM) și Vlad Petreanu (Europa FM). În altul, prezentatoarele de sport Ramona Păun și Corina Caragea (ambele la Pro TV).

EXPUNERE MEDIA. Inteviurile la dublu au fost distribuite de protagoniști pe rețelele sociale. Pe conturile de Facebook și pe cele de Instagram.

REZULTATELE. Expunerea de pe rețelele sociale a atras un engagement consistent. Cele două interviuri au avut aproape 80.000 de afișări. Au fost aproape 100 de comentarii, aproape 40 de Shares și peste 2.500 de Like-uri.

VIDEO. Interviu dublu Ramona Păun - Corina Caragea:

VIDEO. Interviu dublu Cătălin Striblea - Vlad Petreanu:

Citește și: PROIECT SPECIAL. La bar sau la Cabral? Cum a fost adaptat local un concept global. Episodul Home Bar la Cabral. Studiu de caz

 

GALERIE FOTO. Home Bar la Marica, în imagini:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Toate clipurile au dialoguri trase de par. Ridicolul absolut e atins de cele doua prompteriste care se chinuie sa incropeasca ceva. Se vede, in plus, ca niciunul dintre astia nu are habar de fotbal. Oare sefii olandezi de la Heineken BV cunosc pe ce si pe cine risipesc astia din Romania banii de marketing?

Trimite un comentariu