Skip to main content

VIDEO. Selgros lansează o serie de emisiuni despre gătit cu copii. Mai întâi online, apoi pe TV

 
VIDEO. Selgros lansează o serie de emisiuni despre gătit cu copii. Mai întâi online, apoi pe TV

Lanțul de magazine Selgros lansează o serie de emisiuni despre gătit și alimentație, cu copii. Seria de 12 episoade se numește „Micile vedete în Bucătărie”. Mai întâi vor fi difuzate în online, iar din vară se vor vedea și la TVR 1, anunță reprezentanții companiei.

Publicitate

Primul episod este deja disponibil pe contul de Youtube al emisiunii. Restul episoadelor vor apărea lunar, doar în lunile septembrie și decembrie vor avea program bi-lunar, menționează aceeași sursă. 

„La TVR 1 vor apărea săptămânal”, completează sursa citată. Reprezentanții companiei au menționat pentru Paginademedia.ro că nu a fost încă stabilită o dată de difuzare. 

Proiectul „Micile vedete în Bucătărie” este dezvoltat de Selgros România împreună cu Școala de Televiziune și Film pentru Copii „Micile Vedete”.

În fiecare dintre episoade va fi gătită câte o rețetă propusă de un Chef bucătar, notează Ariana Pendiuc, producătoarea proiectului. 

Printre chefi îi amintim pe Nico Lontraș, Ciprian Nicolescu, Alin Barabancea, Titi Merișan, Cristian Dumitru, Laurențiu Hairadin. Gazda emisiunii va fi Daria Țică, iar în platou vor fi prezenți și alți copii de la Școala „Micile Vedete”.

„În timp ce bucătarul gătește și prezintă ingredientele, ajutat de Daria, experți în nutriție explică importanța asocierii corecte a ingredientelor folosite de Chef și rolul acestora în alimentația sănătoasă a copiilor”, a completat Ariana Pendiuc.

VIDEO. Primul episod - Micile Vedete in Bucatarie

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Fara audiente va pierdeti privitorii , vad ca numai prosti postati, nimic de privit si comentat , pana si mile ,R, au disparut , sunteti jalnici

Trimite un comentariu