Skip to main content

VIDEO. Selgros lansează o serie de emisiuni despre gătit cu copii. Mai întâi online, apoi pe TV

 
VIDEO. Selgros lansează o serie de emisiuni despre gătit cu copii. Mai întâi online, apoi pe TV

Lanţul de magazine Selgros lansează o serie de emisiuni despre gătit şi alimentaţie, cu copii. Seria de 12 episoade se numeşte „Micile vedete în Bucătărie”. Mai întâi vor fi difuzate în online, iar din vară se vor vedea şi la TVR 1, anunţă reprezentanţii companiei.

Publicitate

Primul episod este deja disponibil pe contul de Youtube al emisiunii. Restul episoadelor vor apărea lunar, doar în lunile septembrie şi decembrie vor avea program bi-lunar, menţionează aceeaşi sursă.

„La TVR 1 vor apărea săptămânal”, completează sursa citată. Reprezentanţii companiei au menţionat pentru Paginademedia.ro că nu a fost încă stabilită o dată de difuzare.

Proiectul „Micile vedete în Bucătărie” este dezvoltat de Selgros România împreună cu Şcoala de Televiziune şi Film pentru Copii „Micile Vedete”.

În fiecare dintre episoade va fi gătită câte o reţetă propusă de un Chef bucătar, notează Ariana Pendiuc, producătoarea proiectului.

Printre chefi îi amintim pe Nico Lontraş, Ciprian Nicolescu, Alin Barabancea, Titi Merişan, Cristian Dumitru, Laurenţiu Hairadin. Gazda emisiunii va fi Daria Ţică, iar în platou vor fi prezenţi şi alţi copii de la Şcoala „Micile Vedete”.

„În timp ce bucătarul găteşte şi prezintă ingredientele, ajutat de Daria, experţi în nutriţie explică importanţa asocierii corecte a ingredientelor folosite de Chef şi rolul acestora în alimentaţia sănătoasă a copiilor”, a completat Ariana Pendiuc.

VIDEO. Primul episod - Micile Vedete in Bucatarie

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Fara audiente va pierdeti privitorii , vad ca numai prosti postati, nimic de privit si comentat , pana si mile ,R, au disparut , sunteti jalnici

Trimite un comentariu

sus