Skip to main content

TVR 2 sărbătoreşte Ziua Copilului cu emisiuni speciale

 
TVR 2 sărbătoreşte Ziua Copilului cu emisiuni speciale

TVR 2 îi sărbătoreşte pe cei mici sâmbătă, 1 iunie, de Ziua copilului cu un program special.

Publicitate

Postul public va difuza de 1 iunie ediţii speciale ale programelor „Mic dejun cu o vedetă”, „Vibe by Ioana Voicu” şi „Zile cu stil” şi filme pentru copii.

Programul special de Ziua Copilului începe de la ora 08:30, cu Generaţia Fit, unde antrenorul Răzvan Ariton va vorbi despre antrenamente de fitness şi gimnastică potrivite pentru copii şi care sunt sfaturile specialiştilor pentru o alimentaţie raţională.

La ediţia specială a emisiunii Mic dejun cu o vedetă, de la ora 10:00 o are ca invitată pe Daniela Nane - actriţă, trainer şi coordonator proiecte educaţionale. Actriţa formează tinere talente şi are grijă de copiii mai puţin favorizaţi.

De la ora 11:00 va fi transmis din studioul 2 al TVR programul special Joaca de-a copilărila, cu magicianul Robert Tudor, Teatrul Masca, Bere Gratis şi Voca school, Gaşca Zurli şi Basme cu cai. Emisiunea va fi prezentată de Liana Stanciu.

Vibe by Ioana Voicu va aduce în ediţia de sâmbătă pe campionii la karting. Albert Ciotu, campion naţional la karting, este un puşti de 7 ani care a ajuns cel mai mic participant la circuitul Titi Aur.

Alina Ionescu, gazda emisiunii Zile cu stil, va prezenta de la ora 17.00 noutăţi despre tendinţele modei pentru copii şi avantajele practicării baletului la o vârstă fragedă şi ne bucurăm de o surpriza. Isabela, fetiţa Alinei Ionescu, îşi va însoţi mama la filmări într-un reportaj-experiment „Cât cheltuim cu copiii în parc?”.

Filmul „Tinereţe fără bătrâneţe”, în regia Elisabetei Bostan, inspirat din basmul cules de Petre Ispirescu, va fi difuzat duminică, 2 iunie, de la ora 13.10

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus