Skip to main content

Şeful Antena Group: "pregătim trei noi proiecte ambiţioase de ficţiune"

 
Şeful Antena Group: "pregătim trei noi proiecte ambiţioase de ficţiune"

Antena Group pregăteşte trei noi proiecte de ficţiune, spune Mihai Cristian Ioniţă, director Antena Group.

Publicitate

Mihai Cristian Ioniţă, director Antena Group, a menţionat, într-un comunicat, că grupul va investi „în conţinut, în oameni şi în tehnologie” şi că 2019 va aduce „trei noi proiecte ambiţioase de ficţiune”, pe lângă producţiile locale tradiţionale.

Nu a menţionat despre ce producţii este vorba.

În acelaşi comunicat, Monica Stănescu, noul CFO al Antena Group, a anunţat o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro şi un profit de 13 milioane de euro în 2018.

Totodată, grupul care deţine Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, platforma Antena Play, Radio ZU şi mai multe site-uri, şi-a dublat profitul în 2018, după ce în 2017 a înregistrat o cifră de 6,2 milioane de euro.

Monica Stănescu, Chief Financial Officer Antena Group:

„Am preluat acest rol cu optimism şi cu încrederea că vom continua construcţia durabilă de aici. Fiind o persoană orientată spre date, mă bazez pe rezultatele bune din 2018 şi pe ceea ce ştiu legat de planurile de viitor.

Consider că o cifră de afaceri de 80 milioane Euro şi o creştere de peste 100% a profitului faţă de anul anterior, adică un profit de 13 milioane Euro, reprezintă o garanţie a faptului că vorbim despre o companie sustenabilă, care are resursele financiare necesare pentru a investi în viitor.”

Despre Antena Group

Este o organizaţie de media care deţine o platformă multimedia ce include televiziune (Antena 1, Antena Stars, TV Happy, ZU TV), conţinut digital (a1.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), Subscription Video On Demand (antenaplay.ro) şi servicii online (lajumate.ro, homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro)

Citeşte şi:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgian Georgian
    @Mile taci acolo in scorbura Antena 1. Cand o sa mai schimbi canalul si te mai destepti si tu ne anunti. Deocamdata ia si ridica cat poti de mult in slavi canalul tau.
  • Paveliuc Geta Paveliuc Geta
    Cîrcotași nesimțiți, faptul că este singurul trust media cu capital românesc nu place nemernicilor care ne-ar vinde pentru 2 lei!!!
  • D D
    "un profit de 13 milioane de euro în 2018"
    Slabut "Antena 1". Uite aici profit imens:
    https://www.paginademedia.ro/2019/06/cifre-de-afaceri-televiziuni-2018

    "Liderul televiziunilor este, ca și la capitolul audiență, Pro TV. Compania media a avut anul trecut afaceri de aproape 170 de milioane de euro. Profitul a fost de peste 55 de milioane de euro"
  • D D
    Asa e "milica", "normal ca cel mai bun trust" cu audiente mici pe comercial. Mereu pe locul 2...
  • Andy Andy
    Mai mult ca sigur, unul din cele trei proiecte de fictiune o sa fie pe Happy Channel.
  • mile mile
    giorgian, toate emisiunile sunt regizate, cum sa faci fara regizor, unde traiesti
  • Georgian Georgian
    Cu ce poate veni Antena decat cu fictiune. Suntem satui de emisiuni regizate si facaturi. Cred ca televiziunile de la noi au nevoie de emisiuni reale, dar normal atunci cand regizezi totul altfel se desfasoara actiune decat la una reala unde poate veni imprevizibilul.
  • mile mile
    normal ca cel mai bun trust , ofera tot timpul anului ceva interesant, dincolo sarantocii nu au ce vedea , succes pe mai departe pt cel mai bun trust romanesc, nu sustineti strainii care nu platesc taxe , decat in off-shor-uri , romania romanilor , e ne voie de seriale multe in romania , tara saraca in ele
  • marian marian
    Daca nu iesea din lista obligatorie nu a-ti fi facut atata banet si dupa cum se aude contracte cu PSD-UL . ca la ce audienta aveti nu stiu daca scoteati atat auzi trei proiecte de fictiune cred ca voi tot trustul sunteti o fictiune . pagina de media cand a dat pro bilantul pe ei nu ia-ti dat pentru ca ei nu va mai invita la parangheli acolo banet nu la astia ,
  • Varanu' Varanu'
    Mai multa fictiune decat in stirile si talk-show-urile de la Antena3 nu exista! :-)))
  • dalien dalien
    superr, cât interes pentru seriale noi deodata! zici ca ii plătește statul să le facă!!! :)))

Trimite un comentariu

sus