Skip to main content

Boicot, episodul doi: "Rareş Bogdan nu mai există pentru Newsweek România"

 
Boicot, episodul doi: "Rareş Bogdan nu mai există pentru Newsweek România"

După liderul USR Dan Barna, a venit rândul lui Rareş Bogdan să fie boicotat de către redacţia Newsweek România, pentru că s-a dus la Antena 3.

Publicitate

"Aşa cum am promis, boicotul se aplică indiferent de persoană şi de partid", a scris pe Facebook şeful redacţiei Newsweek România, Sabin Orcan.

Sabin Orcan:

"Rareş Bogdan nu mai există pentru Newsweek România din clipa asta!"

Reacţia lui Sabin Orcan vine după ce redacţia Newsweek a deci să îi boicoteze pe politicienii care apar la Antena 3. Au început cu Dan Barna, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Aseară, după ce Rareş Bogdan a apărut la Mihai Gâdea, Sabin Orcan a postat anunţul legat de europarlamentarul PNL.

Postarea lui Sabin Orcan:

Citeşte şi: Newsweek, politicienii şi Antena 3. Jurnalism de „rit” nou. Cum a decis Newsweek să-i boicoteze pe politicieni pentru că merg la Antena 3

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    ce e acest neewsweek? un post tv? Eu nul am in grila la rcs. Cum pot sal am si eu ?
  • Mile Mile
    Dacă au audienta, așa vor continua
  • mihai mihai
    orice trust inseamna telespectatori,cititori,daca nu ai asa ceva nu existi
  • grasutu enigmatic grasutu enigmatic
    Cred ca e o confuzie (intentionata), A3 nu inseamna telespectatorii, A3 inseamna gladiatorii care expectoreaza manipulari si stiri masluite pentru telespectatorii lor care n-au nici o vina ca se uita. Daca ma duc la A3 ma duc sa vorbesc cu Gadea Badea Ciuvica Ursu nu cu telespectatorii. Daca te duci la fotbal nu inseamna ca tu ai jucat cu FCSB sau Barcelona tu esti in tribuna casti gura doar. Orcan are dreptate. Lumea a uitat ce fel de jurnalism fac costumele alea si ce istericale si ce bataie de joc la adresa invitatilor se face acolo. Argumentul asta cu ma duc la A3 pentru telespectatori e 0 barat si dovedeste lipsa de caracter de personalitate n-ai coloana esti meduza. Vrei sa convingi lumea te duci la tvr care se prinde si c-o furculita. De-aia are succes A3 ca sunt versatili si alunecosi si-i pacalesc pe pinguini. Asta e si bravo lor ca se pricep la manipulari de mase. Luati exemplu de la MRU Antonescu Ciolos care n-au mai dat pe acolo de cand mizeria cu Gadea. Da asa e romanu cu saru'mana cu ghiocelu sa mai ciupeasca niste voturi. Bogdane nene ti-am dat DELETE :D Bafta!
  • Mihai Mihai
    Asta intelege acest personaj ca inseamna presa,datoria ta de politician e sa-ti expui ideeile si sa convingi electoratul sa te voteze,A3 are un public,deci trebuiesc spanzurati pt ca au alta opinie?
  • F F
    Dacă Newsweek nu atrage si alte organizații media in acest boicot, efectul va fi zero.
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Pentru Secu şi a sa hoardă de trepăduşi remuneraţi din media, este esenţial să-şi radicalizeze electoratul tefelisto-feisbucist şi să le menţină starea de agitaţie până la alegerile din toamnă, perioada finală a campaniei electorale picând exact în siajul comemorării a 4 ani de la Colectiv, când va fi vârful de activitate pentru propaganda cu epoleţi.

    Acum nici măcar nu se mai prefac că ar respecta vreo normă de conduită profesională. În fond, ei îi dau publicului lor exact ce-şi doreşte: talibanism şi ştiri "a la carte", filtrate, sterilizate şi unidirecţionale.
  • Camelian Propinaţiu Camelian Propinaţiu
    La Gâdea, a scos mai multe voturi Rareş Bogdan decât dacă l-ar fi lăudat în Newsweek Sabin Gherman, că-i ardelean.
  • GABRIEL CRISTEA GABRIEL CRISTEA
    Articolul imi aduce aminte de toti haterii tristi lipsiti de viatza dar plini de ura carora nu le convenea faptul ca la radio guerrilla au fost invitati in timpul campaniei electorale specimene precum tariceanu sau ponta.
  • Alin Alin
    Petrisor! A latra e un limbaj vulgar? Gaseste-i tu o definitie domnului Sabin Orcan. Ne cunoastem de ceva vreme si crede-ma ca m-am chinuit sa ii dau o definitie legata de activitatea distinsului domn atat din presa scrisa cat si cea de TV. Si cu tine ma cunosc de foarte multa vreme. Nu cred ca am folosit un limbaj vulgar in comentariul respectiv. Pur si simplu l-am definit. Iti inteleg atacurile la Antena 3 sau alte televiziuni din trustul Intact. Pentru ca Doamne fereste stiu care e mare ta problema cu ei dar si pentru niste trafic in plus pe niste hatereala ieftina. Hai sa fim corecti.
  • circo circo
    faceți prea multă reclamă pentru newsweek, o revistă care nu vinde cinci exemplare pe săptămână.
  • Alin Alin
    Inteleg de la distinul domn Sabin Orcan ca nu vor mai publica stiri pozitive. Adica despre USR PNL etc se aplica filtrul de stire pozitiva iar pentru PSD doar cel de stire negativa. Domnilor, stirea e stire. Ca boicoteaza Antena 3, slugile securistului Voiculescu. Poate sa boicoteze pe cine vrea el. Dar folosindu-se de brandul Newsweek? Cand au luat licenta sau cumparat si Newsweek USA ? Parca jurnalismul este despre neutralitate, iar daca altii o fac in mod gresit arata-ne tu cum se face jurnalismul. Sau Newsweek Romania este blogul unor frustrati aruncati de pe la diverse publicatii. Vopsiti cum imi spunea un distins domn de la SRI. E o lista care se tot plimba prin presa romaneasca si sa fim seriosi fiecare stie despre fiecare. Mai putin banii incasati pe luna. Domnule Sabin Orcan daca sunteti un jurnalist (chiar vreau sa fac abstractie de toate mizeriile pe care le-ati facut la Adevarul etc etc ) dovediti asta. Nu amenintati. Nu sunteti un guru al jurnalismului romanesc sunteti chiar un ***. Ma scuzati dar nu am gasit alta definitie a dvs. Urasc PSD. Am votat USR. Am votat la referendumul lui Iohannis. Sunt oripilat de nivelul la care s-a ajuns. Josnicie ....amenintari ....Practic dvs amenintati niste oameni in mod voalat. Ceea ce faceti dvs nu mai are nici o legatura cu presa ci cu o fituica propagandista. Imi pare rau, dar asta e adevarul.
  • Mihai Mihaii Mihai Mihaii
    Wait what? Cine sunt newsweek? Si astia se cred importanti? #rezist

Trimite un comentariu

sus