Skip to main content

Dani Oţil a lansat un site dedicat lucrurilor pierdute

 
Dani Oţil a lansat un site dedicat lucrurilor pierdute

Dani Oţil, prezentator al emisiunii matinale Neatza cu Răzvan şi Dani, a lansat site-ul bunsimt.ro pentru obiecte pierdute.

Publicitate

bunsimt.ro este un site de anunţuri cu obiecte găsite (chei, portofel etc.). Persoanele care găsesc obiecte ce par a fi pierdute, intră pe site şi încarcă fotografii cu acestea, pentru ca lucrurile să îşi găsească proprietarul. Sistemul va funcţiona şi invers. În curând, oamenii vor putea posta pe site anunţuri cu lucrurile pe care le-au pierdut.

Dani Oţil:

Pentru a avea bun simţ nu ai nevoie de autorităţi, politică, bugete, resurse... Bunul simt locuieşte în fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi poate schimba ceva în viaţa altuia. Putem începe cu gesturi mici. Spre exemplu, un act pierdut nu foloseşte nimãnui, dar pe proprietar îl încurcă total: cozi, alte documente, cheltuieli, blocaje, etc.

Am făcut bunsimt.ro pentru cei ce au gãsit obiecte sau animale şi vor să le returneze, dar nu au un mijloc să ajungă la proprietar. Dacă eşti găsitor, te aştept pe site. Mâine poţi fi tu cel ce pierde ceva. Vom fi tot aici, să te ajutăm!

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PRODAN DANIELA FLORINA PRODAN DANIELA FLORINA
    Pierdut portofel rosu in zona Iancului,la metrou ,azi in jurul orei 12:30.Ma intereseaza buletinul si cardul de sănătate. Nu am poza portofelului.Nu este un portofel mic.Va multumesc anticipat.
  • geo geo
    Pierdut dragoste Mihaela Radulescu Banica. O declar nula !
  • Gogu Gogu
    Este o initiativa buna, daca site-ul este accesat si folosit de oameni cu bun simt. Problema, si e o problemă la nivelul țării, o reprezinta marea parte de cetățeni fara scrupule si lipsiti de bun simt, civic sau moral, si vor profita de naivitatea celor care vor sa faca fapte bune.

Trimite un comentariu

sus