Skip to main content

Directorul de vânzări al Antena Group, al cincilea mandat în board-ul EGTA - Asociaţia regiilor de vânzări pentru TV şi Radio

 
Directorul de vânzări al Antena Group, al cincilea mandat în board-ul EGTA - Asociaţia regiilor de vânzări pentru TV şi Radio

Claudia Ion, directorul de vânzări de la Antena Group, a fost aleasă, pentru al cincilea mandat, în boardul Asociaţiei regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio, de la Bruxelles, menţionează reprezentanţii grupului. Aceasta este deja de opt ani în board-ul EGTA.

Publicitate

„Trăim vremuri cu modificări majore şi rapide la nivelul business-ului de media: modelele se schimbă, sistemul de măsurare al audienţei se schimbă, dar noi trebuie să fim pregătiţi.

Televiziunea rămâne în continuare cea mai mare forţă, are puterea de a crea brand-uri, de a creşte notorietatea şi de a întări loialitatea. Conţinutul pe care îl livrează este azi accesibil pe orice device, motiv pentru care există şi un trend global de consolidare a companiilor media.

Fiind de 8 ani în board-ul EGTA, am putut fi la curent cu toate schimbările la nivel internaţional şi am putut aduce lucruri noi pe piaţa din România, lucru pe care Antena Group îl va face şi în continuare”, a spus Claudia Ion.

Asociaţia şi-a votat membrii noului board la Praga, săptămâna trecută, unde a avut loc evenimentul „CEO & Top executives summit”.

EGTA (Asociaţia Europeană a regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio) are sediul la Bruxelles şi reuneşte 151 de membri din peste 40 de ţări, reprezentanţi din management-ul celor mai importante grupuri de televiziune şi radio din lume, printre care Viacom, RTL, Turner, ProSiebenSat.1 sau SpotX.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus