Skip to main content

Eurosport 1 HD a trecut pe semnalul pentru România în locul celui internaţional. La ce cablişti

 
Eurosport 1 HD a trecut pe semnalul pentru România în locul celui internaţional. La ce cablişti

După o lungă perioadă în care Eurosport 1 HD şi Eurosport 1 SD au avut conţinut diferit, cele două canale devin simulcast (au aceeaşi emisie). Cel puţin la unii dintre operatorii de cablu, după cum au declarat pentru Paginademedia.ro reprezentanţii canalului de sport.

Publicitate

„În prezent, competitiile pentru care exista drepturi locale pentru piata din Romania (Copa America, Premier League incepand cu noul sezon, Moto GP etc.) sunt disponibile pentru preluare pe Eurosport 1 HD, la următorii operatori: RCS-RDS, Telekom, NextGen, UPC Romania, Focusat, Akta, Digital Cable Systems. Pentru orice alte informatii legate de receptionarea competitiilor noastre in format HD, le recomandam telespectatorilor sa se adreseze operatorului de cablu la care sunt abonati.”, arată compania într-o declaraţie pentru Paginademedia.ro.

La restul operatorilor, care nu se află în lista de mai sus, cum ar fi Orange sau alţi cablişti mai mici, rulează încă varianta internaţională pe Eurosport 1 HD.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pitur  Ion Pitur Ion
    Suntem un grup de prieteni care urmarim toate turneele de snooker in aceste conditii vom renunta la abonamentul T V Dolce
  • Monica fratila Monica fratila
    Era foarte bine cu continut diferentiat pe cele doua, respectiv patru canale Eurosport. Trecerea la simultcast este o mare nedreptate ! Femeile si chiar o buna parte dintre barbati nu prea se uita la fotbal dar sunt fane/fani ai sporturilor de iarna. Mi se pare o bataie de joc si o metoda incorecta de a ne obliga sa ne abonam la eurosport player ! De ce trebuie sa fie fotbal si mii de ore de motociclism pe toate canalele ???!! Este foarte nedrept !
  • Monica fratila Monica fratila
    Era foarte bine cu continut diferentiat pe cele doua, respectiv patru canale Eurosport. Trecerea la simultcast este o prostie enorma ! Femeile si chiar o buna parte dintre barbati nu prea se uita la fotbal dar sunt fane/fani ai sporturilor de iarna. Mi se pare o bataie de joc si o metoda de a ne obliga sa ne abonam la eurosport player !
    De ce trebuie sa fie fotbal pe toate canalele ???!! Este foarte nedrept !
  • Andrei Andrei
    As prefera sa vad meciurile din Premier League cu comentariul original, in locul aberatiilor despre unde s-a format jucatorul X, cat castiga, unde se va transfera, orice, numai fazele meciului nu.
  • Roxana Roxana
    Trebuie sa recunosc ca prezentatorii aveau o cultura foarte bogata in ceea ce privește retetele culinare ale celorlalte tari ...tocmai când trebuiau sa vorbească de ciclism!!!
  • Alin Alin
    Evident, o mare prostie. Desi sunt fan Premier League, prefer sa nu-l vad HD dar sa am de unde unde alege ... Si oricum as prefera sa ma uit la orice altceva in locul celor 10 ore de antrenamente, calificari si alte minuni care se intind pe vreo 3 zile in week-end-urile cu CM de motociclism.
  • VardiC VardiC
    Care sunt parametrii de receptie a feed`ului Eurosport 1 HD Romania?
  • Tudosie Alexandru Tudosie Alexandru
    Vom pierde multe sporturi cum ar fi Schi Alpin Schi Jumping Patinaj Viteză combinată Nordică Biahtlon Snooker si așa mai departe!
  • Paul Paul
    La Digi Satelit si Focussat a ramas in grila tot varianta Eurosport1 Int HD.
  • Radu Radu
    Ce se va intampla cu competitiile care incep in timpul saptamanii si care vor avea finale in Weekend, in timp ce se difuzeaza programul in limba romana? Cum vor mai putea fi acestea urmarite?
  • Costel Costel
    Deci pe langa faptul ca diversitatea de transmisiuni sportive va fi inlocuita cu foarte mult fotbal din anglia si cam atat, vom pierde si posibilitatea de a asculta comentariul original in limba engleza asa cum s-a intamplat pe E2. Inca o prostie marca Eurosport. Pare o formula mascata de a reduce numarul transmisiunilor disponibile pentru a le vinde mai mult in aplicatia Player. Ei cred ca lumea nu se prinde. Sper sa fie sanctionati de audienta.
  • Adi Adi
    Problema e ca la Europsport nu prea mai avem ce vedea. Cu excepția tenisului, si acolo doar grand slam, in rest doar sporturi de nișă. Mai e si Premiere League dar nu sunt decât câteva meciuri. În rest, tot ce mai interesant e pe Telekom sau Digi.
  • marian marian
    Vor fi mari probleme cu cei care urmaresc ciclism snooker, sporturile de iarna , deoarece se inresecteaza cu programele care au fost cumparate de Eurosport Romania,
  • DJ NICHI PIZZA DJ NICHI PIZZA
    Pe cand la UPC Eurosport 1 HD RO?
  • MirceaT. MirceaT.
    La UPC și NextGen e Eurosport 1 HD varianta internațională.

Trimite un comentariu

sus