Skip to main content

iCEE.fest:Upgrade 100. UiPath, Google şi alte mari companii dezbat cum inteligenţa artificială si robotizarea schimbă economia. Andreea Esca, pe scena evenimentului, în dialog cu Salim Ismail

 
iCEE.fest:Upgrade 100. UiPath, Google şi alte mari companii dezbat cum inteligenţa artificială si robotizarea schimbă economia. Andreea Esca, pe scena evenimentului, în dialog cu Salim Ismail

PARTENERIAT. Inovaţiile din zona automatizării şi inteligenţei artificiale sunt definitorii pentru viitorul a milioane de job-uri din industrii tot mai diverse.

Publicitate

După succesul international major, ochii lumii tehnologiei sunt aţintiţi asupra României, datorită celor de la UiPath, companie ajunsă la peste 7 miliarde de dolari evaluare în doar 2 ani de la primele runde de investiţii.

Business Development Manager la UiPath, Răzvan Atim vine la iCEE.fest: Upgrade 100 să ne spună povestea primului unicorn românesc.

Lui i se vor adăuga si alţi speakeri UiPath, pe scena dedicată inteligenţei artificiale si roboticii - agenda festivalului cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, cuprinde nu mai puţin de 11 linii distincte de conţinut – Robotics & AI fiind doar una dintre acestea.

Un articol cu linkuri utile despre toate subiectele atinse de iCEE.fest: UPGRADE 100 găsiţi AICI.

Jurnalistul George Buhnici (ProTV) va fi gazda zonei dedicate AI si Robotics, alături de 3-5CU, un robot autonom menit să lucreze în spaţii aglomerate şi care oferă ajutor pe zonele de navigare şi comunicare.

Iată ce ştie să facă 3-5SCU, într-un scurt clip:

După “Viziunea UiPath asupra viitorului muncii şi automatizării” urmeză o sesiune dedicate transformărilor provocate de inteligenţa artificială, unde vor prezenta:

  • Dan Oros, Head of Marketing Romania, Google
  • Nancy Nemes, Founder, Ms. AI
  • Romain Lerallut, Engineering Director, Criteo
  • Mihai Costache, Engineering Competence Centre Deputy Director, Thales
  • Wayne Butterfield, Director Cognitive Automation & Innovation, Information Services Group (ISG)

Subiectul va fi dezbătut si de cel mai cunoscut speaker din acest an, Salim Ismail, co-fondator al “Singularity University” – cel care, după prezentarea programată în 14 iunie, va fi intervievat live-on-stage de Andreea Esca de la Stirile ProTV.

Pe site-ul iCEE.fest: UPGRADE 100 puteti găsi o serie de articole si mai multe studii de caz spectaculoase şi un preview a ce va fi pe scena festivalului care va avea loc în Bucuresti, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, în 13 si 14 iunie.

Agenda festivalului de anul acesta cuprinde nu mai puţin de 11 linii distincte de conţinut, la care se adaugă speakeri-vedetă (precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

  • BILETELE care au mai rămas disponibile sunt AICI.

Studenţii (18+) care doresc să participe au posibilitatea să intre gratuit, prin bursele oferite de LINDE. Înscrieri, aici.

De asemenea, startup-urile din tehnologie sunt invitate să participe la o competiţie cu premii de 50.000 de euro iar antreprenorii, au, de asemenea posibilitatea să participle gratuit la scenele dedicate lor – detalii sunt aici.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti chiar săptămâna care urmează, joi si vineri, pentru al 8-lea an consecutiv, şi este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, MedLife, Majoritas Academy şi a altor susţinători.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus